Renault introduce gama de piese recondiționate eXchange

Gama eXchange a Renault Trucks le oferă clienților piese de schimb recondiționate și aprobate la specificații care respectă cele mai stricte standarde de fiabilitate, siguranță și protecție a mediului.
eXchange

Aceste piese de schimb economice și ecologice vin cu o garanție de doi ani și reprezintă o opțiune viabilă pentru menținerea performanței optime, în același timp cu reducerea costurilor de întreținere.

Procedura standard înlocuiește piesele uzate sau defecte cu piese de schimb cu origine garantată, precum motoare și cutii de viteze care se comportă ca unele noi, la costuri cu până la 50% mai mici.

Odată recondiționate într-un proces industrial foarte strict, piesele de schimb livrează performanțe similare cu ale pieselor noi. ”Cu piesele eXchange, Renault Trucks poate garanta clienților că performanțele vehiculelor lor vor fi păstrate, indiferent de vechime, la un preț corect, în raport cu valoarea vehiculului”, a explicat Mete Büyükakinci, șeful Proiectului de Remanufacturare al Renault Trucks.

Piese și componente pentru motor și cutia de viteze, sisteme de frânare, ambreiaje, circuite electrice și electronice, direcție și suspensii sau sisteme de răcire pentru toate vehiculele Renault Trucks sunt de asemenea disponibile și într-o versiune eXchange.

Asemenea pieselor de schimb noi, cele remanufacturate din gama Renault Trucks eXchange vin cu o garanție internațională de doi ani. Piesele eXchange nu sunt doar economice, ci ajută și la protecția mediului, deoarece au nevoie de doar 10% din energia consumată pentru a produce o piesă de schimb nouă.

De exemplu, motoarele și cutiile de viteze sunt recondiționate la fabrica Renault Trucks de la Limoges, în cadrul unui proces industrial ecologic. Pentru început, suprafața exterioară a carcaselor este spălată la presiune pentru a elimina poluanții externi, precum noroiul și praful. Apoi, piesele sunt curățate prin imersie de toate resturile de ulei, grăsimi și hidrocarburi.

Toate resursele utilizate în acest proces industrial sunt recuperate, tratate, reciclate și reutilizate. Doar deșeurile finale sunt eliminate prin procese adecvate. Având în vedere întregul proces, impactul pieselor recondiționate asupra mediului este cu până la 60% mai mic decât în cazul pieselor de schimb noi.

eXchange

Adaugati comentariu