Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 267, ediția noiembrie 2018
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 267, ediția noiembrie 2018

8

A apărut numărul 267 al revistei Cargo&Bus, noiembrie 2018, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.Cargo&Bus 267 noiembrie 2018Materialul de bază este un test cu cel mai puternic și mai bine echipat model Scania, S730, cu măsurători complexe realizate de colegii noștri de la revista italiană tuttoTrasporti.

De asemenea, un amplu material este dedicat și lansării naționale a modelului Ford Trucks F-MAX, Camionul Anului 2019, cu listele complete de dotări standard și opționale din România.

La capitolul tehnologie avem noi livrări pentru teste cu camionul electric de distribuție Mercedes-Benz eActros, dar și noul record de autonomie stabilit de Stralis NP 460: 1.728 km cu un plin de LNG.

De asemenea, Iveco a organizat recent un eveniment de prezentare și testare a modelului de construcții Stralis X-Way. La capitolul legislație vorbim în acest număr cu un reprezentat al Volvo Trucks despre noile regulamente ale Uniunii Europene privind declararea consumului de combustibil și a emisiile de CO2 pentru toate camioanele noi.

Segmentul vehiculelor rulate este reprezentat în numărul din noiembrie 2018 de modelul Renault Trucks T P-Road, un autotractor convertit în camion rigid de unitatea ”Used Trucks Factory”, precum și noua gamă de piese de schimb recondiționate eXchange a Renault Trucks.

În pagina de vânzări vorbim despre statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din luna septembrie 2018. La capitolul Logistică, principalele subiecte sunt noile depozite ale FM Logistic și eMAG.

În secțiunea de transport de persoane vorbim despre noul Iveco Crossway Natural Power, dar mai ales despre primul test cu microbuzul electric Karsan Jest Electric, care dispune de baterii și motoare de la BMW i3.

Coperta FloteAuto 50 noiembrie 2018Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. Numărul 50 este unul aniversar, dedicat aniversării a 5 ani de prezență pe piață a revistei FloteAuto. Ediția din noiembrie 2018 conține și un interesant comparativ pentru flote între un automobil electric și unul diesel din curtea Renault, dar și primul test cu utilitara Piaggio Porter Maxxi. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus, care conține în această lună și un ghid al vehiculelor cu propulsie alternativă, este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...