RCA ieftin pe www.autoexpert.ro!

Investițiile făcute de AutoExpert Media în activitatea online au dus la o creștere constantă atât a numărului vizitatorilor pe cele 6 site-uri ale noastre, cât și a timpului petrecut de aceștia la noi.

Pe cele 6 site-uri (www.autoexpert.rowww.floteauto.rowww.missauto.rowww.motorxpert.rowww.yachtexpert.ro și, din 2018, www.cargo-bus.ro) avem peste 200.000 de vizitatori lunar, dintre care aproape o treime revin constant. Fidelitatea acestora ne onorează și dovedește calitatea informațiilor pe care le oferim.

Ca urmare, am decis diversificarea activității noastre online. Primul pas este furnizarea de asigurări obligatorii RCA – https://www.autoexpert.ro/calculator-rca/.

Banner RCA ieftin AXP

Prin intermediul calculatorului RCA existent pe site-urile noastre, clientul are acces rapid și direct la ofertele companiilor de asigurare, poate să-și aleagă varianta optimă și, după confirmarea datelor, primește acasă polița de asigurare. Plata este posibilă prin bancă sau ramburs, la curier.

Având în vedere regulile ASF, companiile de asigurare sunt obligate să practice aceleați oferte în toate canalele de distribuție. Ca urmare, clienții primesc (și) de la noi cele mai bune oferte ale zilei.

Banner RCA SRBA Renomia

Polițele de asigurare sunt emise de către asiguratori autorizați prin intermediul brokerului de asigurare Renomia-SRBA Insurance Broker SRL, autorizat de către AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ și înmatriculat în Registrul brokerilor de asigurare – cod unic RBK 009/10.04.2003

RENOMIA SRBA Insurance Broker SRL este subsidiara locală a celei mai mari companii de brokeraj din Cehia. Datorită poziției de lider de piață și a expertizei profesionale, RENOMIA furnizează clienților săi servicii de asigurare de calitate superioară, flexibilitate în despăgubirea pagubelor și prime de asigurare avantajoase.

AutoExpert este astăzi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din România, cu adresabilitate către un larg spectru de cititori – de la pasionații care judecă automobilul emoțional (revista AutoExpert și www.autoexpert.ro) la raționalii care gestioneaza mașinile de companie (revista FloteAuto si www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalină (revista MotorXpert si www.motorxpert.ro) la pasionații de libertate pe ape (revista YachtExpert si www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior).

Cel mai nou produs în portofoliu este Cargo&Bus – principalul vector de informare în segmentul vehiculelor grele și prima revistă românească în domeniu, fondată în 1996.

Se adaugă un larg număr de ediții și proiecte speciale, de ghiduri informative și educative, totul într-un efort constant pentru a fi utili cititorilor noștri și pentru a contribui la dezvoltarea corectă a piețelor specifice.

Prin parteneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, avem acces la informații globale, la experiența unei rețele de parteneri din 18 țări importante, de pe aproape toate continentele și la proiecte interesante. De asemenea, suntem și furnizori de articole interesante, având ca subiect specificul romanesc. Deocamdată, avem 4 binoame bine definite – AutoExpert – Quattoruote, FloteAuto – Tutto Trasporti, MotorXpert – Dueruote, AutoExpert Junior – Quattroruote Junior și ne dorim să extindem colaborarea.

Adaugati comentariu