EVW Holding are o nouă locație la Pitești

EVW Holding anunță relocarea magazinului de piese TRP de pe raza municipiul Pitești într-un nou spațiu. Acestă mutare reprezintă un pas înainte în extinderea activității EVW Holding în zonă și este rezultatul încercării permanente de a fi mai aproape de clienți.

Noul magazin este situat în Str. Mierlușești nr. 7B, cod poștal 117045, comuna Bascov, județul Argeș. TRP este brandul de piese al companiei DAF. TRP ”truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de calitate pentru toate mărcile de camioane, remorci și semiremorci.

Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule.

Toată gama de produse TRP beneficiază, la fel ca piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente, cât și la manoperă.

Adaugati comentariu