Home Noutati Raffaele Russo, noul director Vitesco Technologies Ghimbav
NoutatiTehnologie

Raffaele Russo, noul director Vitesco Technologies Ghimbav

9

Raffaele Russo este noul director general al Vitesco Technologies din Ghimbav. „O parte din mine va rămâne la Brașov”, spune predecsorul său, Joachim Zirbs. Acesta se va retrage din activitatea profesională spre o pensie binemeritată.

Raffaele Russo, care îl înlocuiește pe Joachim Zirbs, vine din Nurnberg, Germania, unde a ocupat funcția de director de producție.

„Aș dori să-mi exprim recunoștința față de organizația din Ghimbav și față de Dr. Joachim Zirbs pentru primirea călduroasă din cadrul primei mele vizite. Sunt mândru că fac parte din această echipă și încântat să încep noua mea misiune. Acum, când am avut ocazia să cunosc personal echipa din Brașov, sunt încrezător că vom continua să construim împreună o afacere de succes și vom reuși să fim mai puternici.”, explică Raffaele Russo, noul director general al Vitesco Technologies, Ghimbav.

Raffaele Russo își dorește să continue ceea ce Joachim Zirbs a început în timpul mandatului său la Continental, respectiv Vitesco Technologies, Ghimbav. În cei cinci ani de activitate, compania a cunoscut o evoluție extraordinară, a ajuns la peste 1.500 de angajați, a inaugurat încă o hală de producție și o nouă clădire depozit, în Parcul Industrial ICCO din Ghimbav, alături de extinderea portofoliului de produse și clienți.

După 25 de ani de dedicare, după ce a spus „da” la multe provocări și proiecte de succes, Dr. Joachim Zirbs se va retrage din viața profesională spre o pensie binemeritată. „O parte din mine va rămâne la Brașov. Deci, cu siguranță mă voi întoarce din când în când.”, ne spune Dr. Joachim Zirbs.

Fabrica din Ghimbav oferă tehnologii eficiente pentru sisteme de propulsie (unități de alimentare cu combustibil și unități de transfer fluide AdBlue) pentru toate tipurile de autovehicule.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...