Prima conferință a furnizorilor BYD din Europa

La prima conferință a furnizorilor BYD din Europa, care a avut loc la fabrica BYD din Komarom (Ungaria), au participat aproximativ 100 de furnizori din 12 țări UE, demonstrând angajamentul BYD pentru producția de autobuze din Europa. Delegațiile au inclus și furnizorii fabricii BYD Franța din Beauvais.

Participanții la conferință au asistat la prezentări despre ambițiile BYD, viitoarele planuri de producție, noul sistem Skyrail pentru vehicule autonome, structura globală de achiziții și politica post-vânzare. Directorii de achiziții pentru BYD Ungaria și BYD Franța și-au expus cerințele și așteptările.

Conferința furnizorilor a fost organizată pentru a ajuta la integrarea producătorilor locali, pentru a crește raportul de componente produse local și a dezvolta parteneriate avantajoase atât pentru BYD, cât și pentru furnizorii săi.

Cu această ocazie, Isbrand Ho, directorul general al BYD Europa, a declarat: ”Tema conferinței este Cultivarea unui parteneriat reciproc avantajos. Prin aceasta ne referim la combinarea tehnologiei BYD și a capacităților noastre de cercetare și dezvoltare din Europa cu expertiza și inovația furnizorilor noștri. Va fi nevoie de timp pentru a evalua, testa și omologa produsele fabricate cu componente locale, dar în acest fel putem fi mai flexibili și să oferim timpi de livrare mai mici și o calitate mai bună pentru clienți”.

Mai târziu, oficialul a prezentat primele premii Supplier Awards oferite de BYD Europa pentru opt furnizori excepționali, din Ungaria, Austria, Polonia, Marea Britanie și Olanda. Premiile au fost acordate pe baza analizei mai multor factori, precum prețul, serviciile, timpul de livrare și calitatea produselor.

CITIȚI ARTICOLUL COMPLET PE AUTOEXPERTINDUSTRY.RO!

Adaugati comentariu