Petronas la Salonul Auto București & Accesorii 2019

Pentru prima dată în istorie, producătorul malaezian de lubrifianți și combustibili Petronas își expune produsele la Salonul Auto București & Accesorii. La standul interactiv te poți fotografia ca pe podiumul unei curse de Formula 1!
Petronas la Salonul Auto București & Accesorii 2019

Am ajuns deja la a 17-a ediție a salonului auto desfășurat în incinta și în împrejurimile pavilionului B2 din complexul Romexpo. Una dintre premierele ediției din 2019 este prezența companiei Petronas, care cu 45 de ani în urmă a început să producă lubrifianți și combustibili. România este una dintre cele 35 de piețe de desfacere pentru uleiurile emblematicei companii, ale căror calități sunt garantate de participarea Petronas în campionatul mondial de Formula 1.

Și nu oricum, ci în cadrul cele mai bine clasate echipe din competiție, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, care are deja la activ cinci titluri consecutive de campion mondial și are șanse reale să câștige și anul acesta titlul, atât la constructori, cât și la piloți.

Apropo de piloți, când vizitați standul Petronas, profitați de ocazie și fotografiați-vă alături de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Este șansa unică de a-i surclasa pe cei doi, fără cel mai mic efort, măcar pentru câteva secunde. Iar la plecare, aveți șansa să primiți și un rucsac sau o altă amintire marca Petronas!

Citiți tot articolul pe autoexpert.ro

Adaugati comentariu