Peste 200 de camioane rulate la Camion Fest

Cefin Trucks organizează cea de-a noua ediție a Camion Fest, eveniment destinat firmelor cu experiență în domeniul transporturilor, precum și micilor întreprinzători în acest domeniu, interesați de achiziționarea de camioane rulate.
Camion Fest toamna 2018 camioane rulate

Camion Fest a devenit un eveniment de tradiție în segmentul de camioane rulate. Ediția de toamnă 2018 va avea loc în perioada 12-13 octombrie, în parcarea sediului Cefin Trucks de lângă București, Strada Italia 1-7, Autostrada București-Pitești.

În cadrul târgului Camion Fest sunt expuse peste 200 de camioane rulate: autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.

Oficialii Cefin Trucks vă așteaptă cu două oferte speciale disponibile pe parcursul târgului, cu oferte de finanțare pentru camioanele premium rulate, precum și cu reduceri de până la 2.000 de euro pe camion.

Pe lângă ocazia de a pleca acasă cu cel mai potrivit camion pentru afacerea lor, transportatorii pot câștiga și o vacanță pentru toată familia la munte. Astfel, primii 5 cumpărători vor primi un voucher cadou pentru 3 zile (2 nopți) la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov.

Adaugati comentariu