CTP
Home Logistică PepsiCo își extinde capacitatea de depozitare de lângă București
Logistică

PepsiCo își extinde capacitatea de depozitare de lângă București

128

Compania PepsiCo, unul dintre liderii mondiali din piața băuturilor răcoritoare și snacks-urilor, și-a extins capacitățile de depozitare din apropierea Bucureștiului cu 27.000 mp. Cele două tranzacții au fost intermediate de Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj din România, specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare.Negocierile începute în iunie s-au finalizat la începutul lunii octombrie, iar spațiile au fost închiriate în parcuri logistice ale CTP Romania și Helios Phoenix Group.

Prima tranzacție intermediată de Dunwell se referă la extinderea cu 10.000 mp a depozitului Pepsi din parcul logistic CTPark Bucharest de la km 13 al autostrăzii A1. Este vorba de un spațiu aflat într-o clădire nouă, a cărei construcție s-a încheiat chiar în cursul acestei luni.

„Suntem foarte mulțumiți că echipa Dunwell a finalizat cu succes aceste tranzacții în care au fost implicate companii mari aflate pe piața din România. Încrederea pe care ne-au acordat-o și rezultatele obținute ne fac să regândim în sens pozitiv și mai curajos prognozele de dezvoltare pentru anul viitor. Extinderile PepsiCo din zona capitalei arată de asemenea că sectorul românesc al real estate-ului industrial și logistic are încă potențial de expansiune. Partea de sud a Bucureștiului devine și ea interesantă pentru investitori în pofida problemelor legate de infrastructura rutieră. Sperăm ca acest interes să se concretizeze cu noi dezvoltări în viitorul apropiat”, a declarat Marian Orzu, Managing Partner al Dunwell.

A doua tranzacție a fost intermediată de Dunwell pentru Star Foods, marcă aflată în portofoliul PepsiCo din 2004, și este vorba de un spațiu de 17.000 mp situat în parcul logistic Olympian Park East Bucharest din Popești-Leordeni, parc deținut de Helios Phoenix Group. Clădirea aflată în construcție are programată livrarea în luna martie a anului viitor.

„Tranzacția semnată în această toamnă confirmă nevoia clienților pentru spații logistice în această parte a capitalei. Interesul pentru zona de sud a Bucureștiului este în creștere, iar noi suntem pregătiți să răspundem la această cerere. Colaborarea cu Dunwell s-a derulat în condiții excelente și ne ajută să ne consolidăm poziția pe o piață în care suntem prezenți de peste două decenii”, a spus Athos Myrianthous, Director de Dezvoltare în cadrul Helios Phoenix Group.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...