PACCAR CES 2019 Kenworth-T680-Fuel-Cell
Home Camioane PACCAR aduce trei camioane electrice la CES 2019
CamioaneTehnologie

PACCAR aduce trei camioane electrice la CES 2019

41

PACCAR participă la târgul de tehnologie CES 2019 din Las Vegas cu trei camioane cu zero emisii: două modele electrice cu baterii (Peterbilt 579EV și Peterbilt 220EV) și un camion electric cu celulă de combustie Kenworth T680 dezvoltat împreună cu Toyota.Aceste camioane au fost proiectate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv transport de bunuri pe distanțe lungi, operațiuni portuare sau distribuție urbană. Vizitatorii pot urca la bordul camioanelor și să exploreze noile sisteme de propulsie la standul PACCAR. În plus, vizitatorii pot afla despre tehnologiile PACCAR de creștere a eficienței operaționale, precum noile sisteme de asistență, plutoanele de camioane sau interfața om-mașină din cabină.

PACCAR este un lider în dezvoltarea sistemelor alternative de propulsie pentru vehicule comerciale. Cele trei mărci ale grupului, Kenworth, Peterbilt și DAF, testează camioane electrice cu baterii, cu celulă de combustie alimentată cu hidrogen și vehicule hibrid împreună cu clienți din America de Nord și Europa. ”PACCAR este încântat de oportunitatea de a dezvolta viitoarea generație de sisteme de propulsie ecologice, care vor îmbunătăți operațiunile clienților noștri”, a declarat Landon Sproull, vicepreședinte PACCAR.

PACCAR este un lider global în proiectarea, producția și oferirea de servicii suport pentru camioane ușoare, medii și grele, sub mărcile Kenworth, Peterbilt și DAF. Grupul proiectează și produce și motoare diesel, oferă servicii financiare și distribuie piese de schimb pentru vehiculele sale comerciale.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...

CamioaneNoutati

CNAIR extinde în alte șase județe restricțiile impuse pentru camioanele cu masa mai mare de 12 tone

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) extinde în alte şase...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...