Home Camioane Optifleet are și o versiune mobilă
CamioaneServicii

Optifleet are și o versiune mobilă

48

Optifleet, programul de management al flotei dezvoltat de Renault Trucks, este acum disponibil și într-o versiune mobilă. Indiferent unde se află, operatorii pot avea acces în timp real la informații despre flota lor.

Renault Trucks a lansat aplicația Optifleet, versiunea mobilă a instrumentului său de administrare a flotei. Optifleet poate fi acum folosit de la distanță, pe telefoane și tablete, permițând transportatorilor să-și urmărească vehiculele în orice moment și să răspundă rapid la evenimentele neașteptate.

Interfața simplificată a Optifleet le permite managerilor de flotă să-și acceseze vehiculele cu un singur click și să le aloce noi misiuni (My fleet now) sau să urmărească și evalueze comportamentul de condus al șoferilor (Ecoscore).

De fapt, există trei module care ajută transportatorii să optimizeze comportamentul șoferilor, să administreze eficient flota și să controleze costurile de operare:

  • Modulul Check oferă informațiile tehnice ale vehiculului care sunt utile în special pentru reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2. Acesta include funcția Ecoscore, care urmărește și analizează stilurile de conducere și identifică domeniile în care pot fi luate măsuri pentru reducerea consumului de carburant.
  • Modulul Map localizează vehiculul în timp real și analizează rutele, cu scopul de a optimiza timpii de condus și distanța parcursă.
  • Modulul Drive oferă informații despre timpii de condus și le permite operatorilor să acceseze de la distanță informații de pe memoria cardului și tahografului.

Cu noua aplicație mobilă Optifleet, Renault Trucks continuă să-și dezvolte soluțiile care oferă un suport clienților care doresc să-și urmărească și reducă emisiile de CO2. Grație administrării în timp real a flotei, operatorii pot avea reacții mai rapide și să-și crească astfel profitabilitatea, dar și gradul de satisfacție al propriilor clienți. În practică, Optifleet poate genera economii de până la 5.000 de euro pe an pentru fiecare vehicul.

Aplicația Optifleet poate fi descărcată din AppStore și Google Play. Utilizarea aplicației este condiționată de abonamentul la serviciile Optifleet.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...