Home Logistică Ekol, proiect logistic complex în Polonia
Logistică

Ekol, proiect logistic complex în Polonia

29

Ekol Logistics lansează un proiect logistic complex în filiala din Poznań (Polonia) pentru Regatta, cel mai popular brand de îmbrăcăminte și echipamente outdoor din Marea Britanie. Noul client va beneficia de servicii de depozitare, VAS și picking, iar în viitor vor fi oferite și servicii de antrepozitare.

Cei mai mulți clienți Ekol provin din sectoarele hi-tech, fashion, retail, industrii, FMCG și sănătate. De exemplu, 16% din cifra de afaceri a Grupului vine din sectorul fashion.

“Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu Regatta, cel mai iubit brand britanic de îmbrăcăminte și echipamente outdoor. În prima etapă a proiectului, aproximativ 4000 SKU cu aproximativ 650.000 de bucăți vor fi depozitate pe o suprafață de 2.000 metri pătrați, în sistem de rafturi înalte. După implementarea cu succes a primei etape, vom extinde serviciile oferite și pentru alte țări europene și, de asemenea, vor crește volumele de mărfuri depozitate”, a declarat Marcin Trawczyński, Branch Manager Ekol Poznań.

Industria fashion a devenit din ce în ce mai solicitantă, având în vedere frecvența mărită a lansării colecțiilor. Trendurile din industrie trebuie urmărite îndeaproape pentru a oferi cele mai bune soluții logistice.

“Am ales Ekol deoarece ne poate oferi toate avantajele pe care noi le așteptăm de la partenerii noștri 3PL. Compania deține o vastă experiență în acest sector, iar în filiala din Poznan lucrează o echipă foarte bine pregătită. Suntem nerăbdători să dezvoltăm acest parteneriat pe termen lung”, a spus și John Mulvihill, Group Commercial Manager, Regatta Ltd.

Ekol a intrat pe piața din Polonia în luna mai 2015, iar acum operează în 6 orașe (Warșovia, Poznan, Sosnowiec, Łodź, Wrocław și Tychy). Câștigarea acestei licitații și implementarea proiectelor în sectorul fashion de către echipa Ekol din Poznań reprezintă un pas important în dezvoltarea expertizei pe care Ekol o deține în industrie.

“Filiala din Sosnowiec furnizează servicii de transport, precum și soluții de logistică integrată. Continuăm să dezvoltăm gama de servicii logistice pentru întreaga piață din Polonia și, totodată, dezvoltăm și conexiunile noastre internaționale“, a declarat Arkadiusz Jastrzębski, Country Manager Ekol Polonia.

Ekol Polonia oferă conexiuni intermodale, de exemplu, între Polonia și Turcia, către și dinspre Iran, Grecia, Bulgaria, România sau Israel.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...