Oportunități de carieră la FM Logistic

FM Logistic oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare şi posibilitatea de a atinge potențialul maxim în companie, astfel încât timpul investit să fie sinonim cu dezvoltarea abilităților, cu satisfacția locului de muncă și cu un sentiment de mândrie că sunt parte din FM Logistic.

Beneficiind de susţinerea echipei de management și de un plan personalizat de dezvoltare, FM Logistic îşi invită fiecare angajat la sesiuni de training interesante şi oportunități continue de evaluare şi autoevaluare. FM Logistic a moștenit de la predecesorii săi o cultură a valorilor bazată pe respect, unde spiritul antreprenorial face parte din ADN-ul companiei. Inițiativa este, de asemenea, încurajată în rândul tuturor angajaților, în tot ceea ce întreprind, într-un proces permanent de îmbunătățire.

„FM Logistic reprezintă o foarte bună oportunitate de dezvoltare profesională, locul în care am întâlnit oameni deschişi, care mi-au dat încredere, m-au susținut şi totodată m-au facut să am şi mai multă încredere în mine. Am început în 2009, ca manipulant marfă pentru clientul CORA, divizia non-alimentară, iar din 2015 coordonez activitatea de co-packing desfaşurată în cadrul platformei FM din Dragomireşti. În prezent, cu o echipă formată din 26 de oameni, reuşim să aducem valoare adãugatã clienților prin intermediul activității de co-packing într-un mediu dinamic, plin de provocări, care îți oferă posibilitatea de a inova şi de a căuta permanent soluții pentru îmbunătățire, unde încrederea stă la baza lucrului în echipă.”, a menționat Rodica Mîndroi, coordonator co-packing FM Dragomireşti.

FM Logistic şi-a asumat responsabilitatea de a oferi angajaților un mediu de lucru de calitate, mai sănătos, prin intermediul platformelor sale – construcții sustenabile realizate pe criterii de eficienţă energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătățirea calității aerului, și economia de resurse în general.

Platformele sunt concepute şi construite de echipa de experți din cadrul NG Concept – subsidiara FM Logistic dedicată ingineriei construcțiilor, pentru a oferi un confort sporit angajaților și în conformitate cu cele mai exigente reguli în domeniu. De exemplu, platforma FM Logistic de lângă Bucureşti, din Dragomireşti, va fi primul depozit din România cu certificarea LEED- va fi o clădire „verde”, o construcţie care respectă normele de protejare a mediului, are un sistem de iluminat LED, sistem de încălzire eficient, şi cel mai bun confort posibil. Platformele FM Logistic sunt concepute având în vedere respectul față de mediu și în acelasi timp să ofere cele mai bune condiții pentru angajații săi.

Adaugati comentariu