Busworld Turcia se mută la Izmir

A șaptea ediție a Busworld Turcia, organizată de Busworld International și partenerul său din Turcia, HKF Trade Fairs, va avea loc în perioada 19-21 aprilie, în halele A-B ale Fuar Izmir.

Prima expoziție Busworld a fost organizată în orașul belgian Kortrijk în 1971 și a obținut recunoașterea internațională a industriei de autobuze și autocare drept cel mai vechi și mai respectabil târg din domeniu. Prima ediție din Turcia a Busworld a avut loc în 2007, iar pentru 2018 s-a luat decizia mutării expoziției de la Istanbul la Izmir.

La ediția precedentă, din 2016, expoziția a cuprins 145 de companii, din care 122 turcești și 23 din străinătate (12 țări diferite). Expozanții s-au bucurat de un public de 11.078 de vizitatori profesioniști, din care 1.519 veniți din afara Turciei.

Izmir este al treilea cel mai mare oraș din Turcia, interesant nu doar din punctul de vedere turistic, ci și pentru că în istoria sa a reprezentat un important centru de afaceri, datorită portului. Fuar Izmir s-a deschis în 2015, fiind cel mai nou, cel mai mare și cel mai modern centru expozițional din Turcia, oferind condiții care se încadrează perfect în ADN-ul Busworld.

În ce privește expozanții, BMC, care a comandat cel mai mare spațiu, a confirmat deja că va lansa nu mai putin de 10 modele noi de autobuze urbane. De asemenea, Anadolu Isuzu și Otokar vor veni cu premiere la expoziție.

Pe lângă autobuze, autocare și microbuze, furnizori de top la nivel internațional, precum Allison Transmission, Cummins, Webasto și ZF, își vor prezenta cele mai noi produse și servicii.

Busworld Academy va organiza pentru a treia oară un congres în timpul Busworld Turcia, la Istanbul. Pe 20 aprilie, programul întregii zile este planificat în jurul temei ”The Future of Bus Mobility”. Prezentări despre digitalizare, confortul pasagerilor și designul autobuzelor, sistemele de infotainment, mobilitatea ca serviciu, evoluția spre autobuzele fără emisii, siguranța pasagerilor, modele de afaceri, analize de piață și multe altele sunt organizate în trei conferințe: Market Trends, E-buses și Safety & Technology. Vizitatorii pot alege prezentările importante pentru ei și să combine congresul cu o vizită a expoziției.

Mai multe organizații importante internaționale și turcești și-au delegat vorbitori la aceste conferințe: World Research Institute (WRI), compania de transport public din Izmir (ESHOT), Frost & Sullivan, UITP, POLIS, Turkey Electric & Hybrid Vehicle Association (TEHAD) și Global Passenger Network (GPN).

Intrarea la Congresul Busworld Academy din Istanbul este liber, în schimbul înregistrării și a rezervării online, deoarece locuri sunt limitate. Programul detaliat este disponibil pe site-ul Busworld Academy.

Adaugati comentariu