Home Noutati Noul catalog de piese de frânare Jurid pentru vehicule comerciale
Noutati

Noul catalog de piese de frânare Jurid pentru vehicule comerciale

12

Federal-Mogul Motorparts a anunțat lansarea unui nou catalog al gamei sale de produse de frânare Jurid pentru vehicule comerciale. Catalogul oferă o acoperire de top a tipurilor de plăcuțe de frână, garnituri de frână și discuri, necesare parcului de vehicule comerciale din regiunea EMEA, prin peste 650 de coduri de identificare a pieselor. Gama include, de asemenea, senzori de uzură, accesorii și nituri, oferind un pachet complet de piese de schimb de calitate OE.Jurid operează, de asemenea, o rețea extinsă de asistență tehnică pentru clienți, cu ajutorul fișelor Trouble Tracers și buletinelor periodice, ajutând tehnicienii de pe piața pieselor de schimb să identifice și să rezolve problemele comune de frânare. Catalogul este împărțit în subsecțiuni ușor de parcurs dedicate furgonetelor, camioanelor, autobuzelor, remorcilor și producătorilor de sisteme de frânare, facilitând căutarea modelului dorit.

”Noul catalog încorporează extinderea semnificativă a gamei Jurid, iar structura sa actualizată a fost concepută pentru a simplifica experiența clienților noștri, făcând mai rapidă căutare pieselor și reducând șansele unei comenzi incorecte. Evoluția formatului cataloagelor noastre demonstrează, de asemenea, angajamentul Federal-Mogul Motorparts pentru perfecționarea continuă, acesta fiind completat de rețeaua noastră extinsă de asistență, care își propune să comunice cele mai noi recomandări, tehnici și informații vitale pentru piața pieselor de schimb”, a declarat Laura Fasoli, Product Manager Braking, Federal-Mogul Motorparts, EMEA.

Gama Jurid oferă componente de frânare de calitate OE și înglobează o serie de noi tehnologii. De exemplu, tehnologia Jurid Metlock mărește suprafața de contact dintre materialul de fricțiune și spatele plăcuței de frână pentru a asigura o rezistență îmbunătățită la uzură. Greencoating este o altă tehnologie revoluționară, care distribuie căldura uniform între plăcuța de frânare și disc. Aceasta împiedică apariția zonelor de supraîncălzire pe discurile de frână, scade șansele de crăpare, reduce riscul uzurii premature a discului și contribuie la menținerea costurilor scăzute de funcționare.

Noul catalog poate fi comandat la echipa de asistență clienți Jurid sau online pe www.jurid.com. Clienții vor fi informați despre actualizările gamei prin intermediul sistemului TecDoc sau prin corespondență directă, iar catalogul conține o nouă secțiune, Ghidul cumpărătorilor, care include ilustrații ale plăcuțelor la scară 1:1, schițe 3D ale garniturilor, precum și mai multe informații despre senzorii de uzură, discuri și nituri.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...

Noutati

Daimler Truck & Bus România plantează câte un copac pentru fiecare vehicul comercial nou înmatriculat anul trecut

Daimler Truck & Bus România, subsidiara locală a producătorului german de autocamioane...