NOD CTPark Bucharest West 2
Home Logistică NOD se extinde în CTPark Bucharest West
Logistică

NOD se extinde în CTPark Bucharest West

19

Network One Distribution (NOD), liderul pieței de distribuție IT&C din România, își extinde suprafața închiriată în CTPark Bucharest West, ajungând la circa 44.000 mp de spații logistice, în două clădiri. CTP și NOD au încheiat un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 mp, situată într-un depozit nou, care va fi finalizat în trimestrul 4 al acestui an. NOD ocupă deja peste 30.000 mp în CTPark Bucharest West, care au fost livrați în 2017.

Noua clădire este standard, de clasă A și a fost proiectată pentru a îndeplini cele mai exigente standarde în ceea ce privește calitatea construcției, reducerea costurilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa 14.000 mp de spații de depozitare au fost demarate la începutul lui 2018 și au ca termen de livrare Q4 2018.

”NOD este chiriaș al CTPark Bucharest West de anul trecut și suntem bucuroși că CTP le poate sprijini creșterea. Prin alegerea de a se extinde în CTPark Bucharest West, NOD va beneficia de depozite de cea mai bună calitate, tehnologie inovatoare, costuri operaționale reduse și de angajamanetul nostru de a oferi servicii premium tuturor clienților”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP.

”CTP este un partener puternic, așa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, așa că avem nevoie de noi spații de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse. Activitatea noastră este sezonieră, înregistrând un vârf în ultimul trimestru al anului, în timpul Black Friday și al sărbătorilor de iarnă. Așadar noile spații în care ne vom extinde sunt programate pentru livrare în momentul perfect, având ca avantaje pentru noi, reducerea timpului de livrare și creșterea flexibilității”, a adăugat Andrei Militaru, Director Comercial al Network One Distribution.

CTPark Bucharest West este proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu peste 1 milion de mp suprafață închiriabilă. Conceptul parcului îmbină serviciile oferite la fața locului, facilitățile deosebite și conexiunea la spații de cea mai bună calitate, Build-to-Suit, create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere. Planul CTP pentru acest parc include, și pe viitor, livrarea unor clădiri, servicii, accesibilitate și infrastructură de tip premium, caracteristici perfecționate de-a lungul anilor, la care clienții CTP se așteaptă și pe care se bazează.

Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 mp suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 mp vor fi situați în CTPark Bucharest West.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...