Home Noutati Michelle Jou se alătură Castrol în calitate de CEO, după pensionarea lui Mandhir Singh
Noutati

Michelle Jou se alătură Castrol în calitate de CEO, după pensionarea lui Mandhir Singh

4

bp a anunțat că Mandhir Singh, director executiv Castrol, se va pensiona la finalul lunii septembrie 2022.

După o carieră de 32 de ani în cadrul bp și peste 20 de ani la Castrol, Mandhir lasă o moștenire semnificativă, precum și o platformă puternică pentru dezvoltarea viitoare a companiei.

Mandhir va preda ștafeta dnei Michelle Jou, care aduce o vastă expertiză comercială strategică. Ea are peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, lanțuri de aprovizionare și management executiv în industria chimică. Michelle se va alătura pe 11 aprilie 2022.

Cea mai recentă funcție deținută de Michelle a fost cea de președinte global al diviziei Policarbonați din cadrul Covestro.

Aceasta este una dintre cele mai importante fabrici de polimeri din lume. Compania are clienți în  industria mobilității, electronică și electrică. Sub conducerea dnei Michelle, divizia a devenit lider global și un partener de încredere al multor producători OEM la nivel mondial.

Declarații după schimbarea la vârful Castrol

Emma Delaney, EVP Customers & Products, bp a declarat: „Sub conducerea lui Mandhir, Castrol a stabilit o strategie clară de dezvoltare și sustenabilitate. Aceasta va permite afacerii să joace un rol cheie în tranziția bp către o companie integrată din sectorul energetic.

Mă bucur foarte mult că Michelle se alătură bp. Și cp va construi pe platforma puternică, deja stabilită, pentru a stimula dezvoltarea Castrol în continuare. Michelle aduce o experiență vastă în implementarea strategiei, centrarea pe client și lanțul de aprovizionare”.

Michelle Jou a comentat: „Mă pasionează sustenabilitatea. La Covestro, am stabilit prima colaborare în buclă închisă cu parteneri din China. Și am introdus pe piața germană primii policarbonați neutri din punct de vedere al amprentei de carbon din industrie. Aștept cu nerăbdare să-mi aduc contribuția la promovarea agendei de sustenabilitate a Castrol prin strategia noastră PATH360 și la satisfacerea nevoilor în continuă evoluție ale clienților noștri.”

Castrol este parte a afacerii Convenience & Mobility a bp, unul dintre cei trei piloni strategici ai bp pentru tranziția către o companie integrată din sectorul energetic.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...

Noutati

USER: Reducere de 20% pentru înscrierea la cursuri online în domeniul expedițiilor rutiere de mărfuri

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) acordă o reducere de 20%...

Noutati

ROMAERO cere judecarea cererii de insolvență mai devreme

ROMAERO, cea mai mare companie de stat din industria aerospațială, și-a cerut...