Mercedes caută cel mai economic șofer de autocar

Mercedes-Benz Buses a dat startul competiției 2019 Eco Champ, care își propune să răsplătească cel mai economic șofer de autocar.
Eco Champ 2019 caută cel mai economic șofer de autocar

Mai exact, compania caută cel mai economic șofer de autocar care conduce un Mercedes-Benz Tourismo în Europa. La competiția 2019 Eco Champ poate participa orice șofer care a parcurs cel puțin 3.000 de kilometri la volanul generației actuale a autocarului turistic cu podea înaltă. Evaluarea rezultatelor va ține cont și de versiunile diferite ale acestui model, de exemplu dacă autocarul are două sau trei axe.

Intrarea în concurs se face foarte simplu. La adresa http://www.mercedes-benz-bus.com/eco-champ, participanții pot trimite o dovadă foto a kilometrajului realizat și a consumului mediu în litri la 100 km. Data limită pentru intrarea în concurs este 31 octombrie 2019.

Premiile sunt și ele perfect potrivite pentru un șofer de autocar Tourismo: patru biciclete montane Mercedes-Benz, cu cadru foarte ușor realizat din carbon și 22 de viteze reglate atent. În plus, câștigătorii vor primi și o cască de ciclism și o brățară pentru fitness Fitbit Charge 3. Premiul poate fi considerat astfel un pachet sigur, ușor și foarte eficient, la fel ca autocarul Mercedes-Benz Tourismo.

Adaugati comentariu