MAN TGX Game of Thrones
Home Camioane MAN TGX Game of Thrones pentru o companie din Franța
Camioane

MAN TGX Game of Thrones pentru o companie din Franța

54

Compania franceză de transport Transports Palfray, cu sediul în Lillebone, a primit recent un camion din noua generație MAN TGX, pe care l-a decorat cu tema seriei Game of Thrones.

”Sunt un fan al serialului și am vrut să mă distrez. Am vrut să am pe camion peisajele și personajele din Game of Thrones”, spune Alain Palfray.

De pregătirea camionului s-a ocupat centrul MAN din Le Havre. Pe partea șoferului apare frumoasa Daenerys Targaryen, iar pe partea pasagerului legendarul Jon Snow.

”Avem patru vehicule în flotă, trei autotractoare MAN pentru transport de containere și un MAN TGE pentru transport expres. MAN TGX Game Of Thrones, cu motor de 510 CP și complet echipat, va fi ambasadorul nostru la diverse evenimente și în special la 24h of Le Mans Trucks”, adaugă Alain Palfray.

În ce privește accesoriile, vehiculul este echipat cu un bull bar impresionant, bară cu proiectoare LED pe plafon, platformă de lucru extinsă până la șaua de cuplare, faruri și stopuri LED, rezervoare de motorină de 370 și 490 de litri, precum și jante de aluminiu.

Și interiorul a fost modificat. Cabina GX (fosta XXL), cea mai mare din noua gamă TGX, dispune de trei compartimente de stocare, cuptor cu microunde, cafetieră, pat cu saltea groasă de 11 cm, televizor cu diagonală de 22 de inci, parasolar și consola MAN EasyControl. Cabina mai este echipată cu scaun ventilat pentru șofer, scaun pivotant pentru pasager și trapă electrică.

Camionul este echipat cu motor D2676 de 510 CP, cutie de viteze MAN TipMatic cu retarder, sistem de spălare a farurilor și suspensie complet pneumatică.

MAN TGX Game of Thrones: Galerie foto

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...