MAN TGE Coach
Home Autobuze MAN TGE Coach: minibuz turistic cu 16 locuri
AutobuzeNoutati

MAN TGE Coach: minibuz turistic cu 16 locuri

38

MAN Truck & Bus a lansat un microbuz pentru turism bazat pe modelul TGE. Noul MAN TGE Coach completează gama de minibuze TGE lansată în 2018, din care mai fac parte modelele TGE Intercity (pentru călătorii lungi), TGE City (pentru operațiuni urbane) și TGE combi.

MAN TGE Coach are 16 locuri, spații ample și un confort de invidiat. Modelul are 7,4 metri lungime și 2,62 metri înălțime (fără sistemul de aer condiționat). Cu un coeficient aerodinamic de 0,33, noul TGE Coach obșine consumuri bune și la viteze de autostradă.

El este echipat cu cel mai puternic motor din gama TGE, 2 litri diesel de 177 CP și 410 Nm, cuplat la o cutie manuală cu 6 viteze sau una automată cu 8 rapoarte.

Cu o masă maximă admisă de 5 tone, minibuzul turistic poate fi echipat cu 16 scaune, în diferite configurații. Vehiculul este ideal pentru tururi cu grupuri mici sau servicii de navetă. Scaunele sunt disponibile cu două versiuni de piele și au centură de siguranță în 3 puncte.

Compartimentul de bagaje situat în partea din spate are în standard un volum de 1.700 de litri. Deasupra scaunelor sunt și rafturi pentru bagaje. De asemenea, fiecare pasager dispune de seturi de servicii, ca în orice autocar.

Accesul se face ușor, printr-o ușă operată electric. Primul scaun de după ușă poate fi echipat cu microfon pentru ghid. De asemenea, există posibilitatea montării unui frigider de 15 litri în partea din față a vehiculului.

Sistemul de climatizare automată Climatronic este o echipare standard. Fiecare scaun dispune de propria priză USB. Vehiculul poate fi echipat cu internet WiFi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...

Autobuze

Karsan continuă să-și întărească poziția în România

Conducând tranziția transportului public electric pe arena globală, Karsan continuă să își...