Maersk și IB Cargo ajung la 100.000 mp de spații logistice în CTPark Bucharest West

Furnizorii de servicii logistice personalizate Maersk și IB Cargo au ajuns la o suprafață totală de circa 100.000 mp în CTPark Bucharest West.

Maersk a debutat pe piața din România în 2021, odată cu centrul de distribuție din parcul industrial CTPark Bucharest West, în parteneriat cu IB Cargo.

„Ne adaptăm permanent nevoilor clienților noștri și venim cu soluții flexibile care să le aducă valoare. Personalizarea serviciilor și flexibilitatea fac parte din valorile noastre și alături de cultura de îmbunătățire continuă le aplicăm in toate parteneriatele. Asta ne permite să reacționam rapid și să creștem relații durabile”, a împărtășit Cătălin Putineanu, Fondator și Managing Partner al IB Cargo. După o creștere cu peste 60% a cifrei de afaceri în 2021, în contextul creșterii de 5-6 ori a ratelor la transportul maritim față de 2020, IB Cargo a închis 2022 cu o cifră de afaceri de 82,3 milioane de euro, o creștere de 36% față de 2021.

Odată cu dezvoltarea businessului, suprafața închiriată în CTPark Bucharest West a crescut cu peste 30%, ajungând la un total de aproximativ 100.000 mp în primul trimestru din 2023.

Maersk și IB Cargo operează cel mai mare depozit din România utilizat de un retailer de mobilier, aceasta fiind și cea mai mare operațiune a furnizorilor de servicii logistice din această parte a lumii și care deservește Europa de Est, Balcanii, Orientul Mijlociu și Turcia dintr-o singură locație.

În mai puțin de doi ani, suprafața construită a CTPark Bucharest West a crescut cu peste 100.000 mp până la 770.000 mp, în timp ce alți 160.000 mp sunt în construcție.

În România, cehii de la CTP dețin o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp de depozite de clasa A în multiple orașe din România, printre care: Arad, Brașov, București, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Adaugati comentariu