Home Logistică Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord
Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

31

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include escale portuare la destinații cheie din Europa de Nord, precum Rotterdam, Felixstowe și Bremerhaven.

Viitoarea rută portuară a serviciului ME2 va fi Port Tanger – Algeciras – Rotterdam – Felixstowe – Bremerhaven – Port Tanger – Salalah – Jebel Ali – Mundra – Nhava Sheva – Port Tanger.

Extinderea strategică a serviciului ME2 către destinații cheie din Europa de Nord va aduce beneficii importante exportatorilor din India de Nord, în special din sectoarele lifestyle și retail. Prin intermediul acestui serviciu îmbunătățit, producătorii și exportatorii vor avea acces rapid la piețele de consum importante din Europa de Nord. Timpii de tranzit pentru transportul maritim între porturile din Mumbai și Europa de Nord vor fi reduși cu cinci până la șapte zile. De asemenea, importatorii sectorului auto vor beneficia de timpi de tranzit mai rapizi pentru componentele auto care ajung în India pe ruta dinspre Europa de Nord.

Cu toate acestea, capacitatea nominală a serviciului săptămânal ME2 va rămâne neschimbată. În plus, Maersk va adăuga două nave suplimentare pentru a găzdui acoperirea extinsă în Europa de Nord. Acest angajament subliniază dedicarea companiei Maersk de a oferi soluții logistice eficiente și fiabile care să răspundă în mod constant nevoilor în continuă evoluție ale clienților săi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...