Lion’s City 18 E: MAN prezintă primele fotografii în mediu real comandă
Home Autobuze Lion’s City 18 E: MAN prezintă primele fotografii
AutobuzeTehnologie

Lion’s City 18 E: MAN prezintă primele fotografii

58

MAN a anunțat în luna mai modelul electric articulat Lion’s City 18 E. Recent, producătorul a prezentat și primele imagini cu acest autobuz în mediu real.Cu o capacitate de până la 120 de pasageri, MAN Lion’s City 18 E este alegerea ideală pentru rutele cu trafic intens. Autobuzul electric de 18 metri lungime poate găzdui până la 120 de călători. Primele unități demo vor începe să circule în curând, în Barcelona și Koln. Producția de serie a modelului City 18 E va începe în prima jumătate a anului 2021.

Modelul articulat are două punți motoare, a două și a treia, propulsate de două motoare electrice plasate central. Cele două axe sunt sincronizate electronic, pentru a crește nivelul de manevrabilitate și stabilitate. În plus, autobuzul articulat vine și cu un sistem antiforfecare. Cele două axe motoare maximizează și energia recuperată în timpul perioadelor de frânare.

Cele două motoare ale lui City 18 E produc între 320 și 480 kW, iar capacitatea bateriilor litiu-ion (NMC) este de 640 kWh. Bateriile au un sistem inteligent de management al temperaturii, care optimizează autonomia în orice perioadă a anului. Autonomia lui MAN Lion’s City 18 E este estimată între 200 km în condiții normale și 270 km în condiții favorabile, pe întreaga durată de viață a bateriilor.

În total sunt 8 pachete de baterii, montate în plafon. Ele pot fi încărcate la depou, prin intermediul unui conector Combined Charging System (CCS). Cu o putere de încărcare medie de 100 kW și o putere maximă de 150 kW, autobuzul articulat poate fi încărcat complet în mai puțin de 4 ore.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiTehnologie

Noi tehnologii ZF

În perioada premergătoare IAA Transportation 2024, ZF își dezvăluie în cadrul Global...

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...