Kögel prezintă osia de semiremorcă KTA NOVUM

Prin osia de semiremorcă Kögel NOVUM, pe scurt KTA NOVUM, compania din Burtenbach revoluționează șasiul de concepție proprie. Inginerii s-au concentrat pe dezvoltarea unui agregat de osie eficient sub aspectul costurilor și fiabil, care să fie adaptat perfect la nevoile clientului și la semiremorca din generația NOVUM.
KOGEL KTA NOVUM

Când a dezvoltat osia de semiremorcă NOVUM, obbiectivele Kögel au fost calitatea fără compromis, o economicitate ridicată și cea mai mare ușurință în întreținere. Producătorul a folosit componente cu o greutate optimizată, care generează economie de carburant și reduc amprenta de carbon a transportului.

KTA NOVUM reunește componentele de cea mai bună calitate într-un concept general inovator, care permite o durată de viață extrem de ridicată. Simbioza perfectă între KTA NOVUM și o semiremorcă din generația NOVUM este realizată prin dezvoltarea unei noi construcții a suportului osiei. Suportul este construit în așa fel încât forțele care trebuie preluate sunt orientate în mod optim către lonjeron. Bucșa din oțel cauciuc și oțel cu un design nou, cu formă asimetrică, sprijină în continuare transferul forței, protejând materialul, de la bara de direcție la suportul osiei. Această interacțiune face ca semiremorca să aibă o capacitate mare de încărcare și să fie sigură.

Pentru intervale de întreținere lungi și perioade reduse de indisponibilitate, inginerii Kögel au ales un sistem de frânare optimizat sub aspectul greutății, în combinație cu suporturi de etriere protejate la coroziune și plăcuțe și discuri de frână deosebit de robuste. Acoperirea KTL consacrată, pentru protecția împotriva coroziunii și loviturilor de piatră, este prezentă la aproape toate piesele mecanismului de rulare, contribuind la o durată de viață optimă.

Frânele mai ușoare, fixarea directă a pâlniei osiei prin bara de direcție și două bolțuri de ghidare în loc de patru, permit renunțarea intenționată la anumite componente, reducând astfel substanțial greutatea totală față de prima generație de osii de semiremorcă Kögel. Rezultă astfel un consum mai redus de carburant. Acest lucru este în egală măsură în favoarea clientului, cât și a mediului.

Disponibilitate rapidă de piese de schimb la nivel european

Toate piesele de schimb ale KTA NOVUM sunt disponibile prin Kögel Parts. În plus față de posibilitatea de a comanda comod online, există o multitudine de parteneri de service și ateliere de service la nivel european, care dispun de piesele de schimb cele mai comune și mai relevante. Astfel se evită perioadele inutil de lungi de așteptare, iar semiremorca este, în caz de urgență, gata imediat de funcționare.

Adaugati comentariu