Home Remorci Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice
Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

85

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac parte trei modele diferite: standard (K.SRI), cu podea dublă (K.SRI P) și pentru transport de flori (K.SRI F).

Noile modele au șasiul robust, din oțel S700MC, cu gât de lebădă integrat în podea, care creează o bază solidă pentru îmbinarea cu duba și permite folosirea la maximum a spațiului intern, fără pierderi de înălțime, și cu ampatament și lățime optimizate, pentru manevrabilitate și stabilitate sporite. Designul podelei permite o construcție ușoară, dar ranforsată a acesteia, care poate rezista la 7,2 t pe axa stivuitorului, permițând operațiuni rapide și dificile.

Duba este și ea realizată astfel încât să reziste bine în timp și presupune panouri din poliuretan GRP, pentru o izolație de primă clasă și deci pentru a reduce semnificativ durata de funcționare a agregatului frigorific, ceea ce permite realizarea unei economii de până la 9.300 de euro în cinci ani – valoare estimată la un preț al combustibilului de 1,80 de euro/l, așa cum era în martie 2024 – comparativ cu semiremorcile care folosesc panouri cu acoperire metalică.

Încuietorile duble ale ușilor, din oțel inoxidabil cu nivel ridicat de rezistență la coroziune, sunt amplasate în perechi pe fiecare ușă și oferă eficiență operațională și ușurință în utilizare prin reducerea forței necesare pentru închiderea acestora. Cadrul din spate este protejat de-a lungul tuturor marginilor prin tampoane de cauciuc de mare capacitate, care absorb impactul în timpul operațiunilor de încărcare/descărcare.

Balamalele din aluminiu securizate fiabil sunt conforme cu reglementările vamale, pentru a preveni furtul de marfă, iar bara de protecție este proiectată cu cauciuc pe verticală și cu tampoane inovatoare cilindrice din oțel inoxidabil galvanizat, pentru absorbție maximă a impactului.

Semiremorci Kässbohrer

Caroseria este echipată cu sistem de circulație a aerului de ultimă generație, pentru un flux omogen de aer și performanțe optime ale agregatului frigorific. Capacul de ventilație este compatibil cu toate agregatele premium și are orificii proiectate pentru un flux omogen de aer în întreaga caroserie, începând de la primul punct de ieșire a aerului.

Sistemul de tunel cu tuburi duble de ventilație asigură un flux de aer omogen în interiorul dubei prin răcirea uniformă a fiecărei zone din vehicul indiferent dacă acesta are o singură podea sau podea dublă, dacă este multi-temperatură, dacă este pentru mărfuri proaspete și congelate, pentru flori sau pentru produse farmaceutice. Pentru a asigura circulația continuă a aerului și a proteja agregatul, Kässbohrer oferă, opțional, un perete pliabil patentat pentru circulația aerului, care poate fi deschis, pentru o curățare rapidă, și care protejează de îngheț mărfurile încărcate aproape de agregat. În conformitate cu certificările HACCP și Pharma, întreaga suprafață a podelei este acoperită cu aluminiu, care crește siguranța operațională, deoarece astfel suprafața este antiderapantă. Designul podelei permite poziționarea barelor de încărcare verticale în orice loc, iar podeaua este sudată de plăcile de protecție înalte de 250 mm, tot din aluminiu, pentru durabilitate maximă și pentru a asigura etanșeitatea la apă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRemorci

Krone investește în Schwarzmüller

Producătorul austriac de remorci Schwarzmüller devine partener strategic în cadrul grupului Krone-Nutzfahrzeug.

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...