Home Noutati Castrol anunță lansarea noului lubrifiant VECTON, special conceput pentru vehiculele comerciale
Noutati

Castrol anunță lansarea noului lubrifiant VECTON, special conceput pentru vehiculele comerciale

35

Castrol a lansat un nou produs în gama sa de lubrifianți VECTON destinat vehiculelor comerciale, care îndeplinește specificațiile din 2022 ale Asociației Producătorilor de Automobile Europeni (ACEA) pentru vehiculele de mare tonaj (HD).

Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 este un ulei de motor complet sintetic formulat pentru a lubrifia și a proteja vehiculele de mare tonaj pentru mai mult timp, în timp ce îndeplinește toate cerințele privind reglementarea și performanța în Europa.

Noul produs înlocuiește VECTON FUEL SAVER 5W-30 E6/E9 din gama Castrol și oferă un profil de specificații îmbunătățit, inclusiv noile specificații E8 și E11 ale ACEA HD. Aceste noi specificații vizează creșterea complexității hardware-ului și adoptarea tot mai răspândită a combustibilului alternativ în industria vehiculelor comerciale.

Noul Castrol VECTON, progrese semnificative

Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 marchează, de asemenea, progrese semnificative în ceea ce privește nivelurile de performanță ale lubrifianților, oferind o protecție îmbunătățită împotriva oxidării și a depunerilor. Noul produs include, de asemenea, ultimele teste ale American Petroleum Institute (Institutul American al Petrolului), conducând către o sinergie globală mai mare între API și ACEA.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de lubrifianți din lume, Castrol urmărește cu atenție tendințele din industria auto și progresele tehnice ale producătorilor de echipamente originale (OEM) pentru a răspunde celor mai recente specificații ale industriei și cerințelor OEM. În procesul de dezvoltare al noului produs, Castrol a realizat două teste noi pentru a asigura că lubrifiantul oferă performanțe optime, atât în ceea ce privește aerarea, cât și în controlul oxidării.

Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 a fost aprobat la nivel mondial pentru un număr mare de specificații, comparativ cu predecesorul său, incluzând specificațiile pentru MAN M 3775 / 3677, Volvo VDS-4.5 and și DQC IV-18 LA.

Personalul din service va putea găsi mai multe informații despre noul produs, inclusiv toate specificațiile OEM compatibile, folosind instrumentului de căutare a uleiului Castrol. Castrol a profitat de această oportunitate pentru a redenumi Castrol VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7 în Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E7.

Pentru mai multe despre Castrol VECTON, vizitați: Castrol Vecton | Fluide și uleiuri pentru vehicule comerciale | CASTROL ROMÂNIA

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...