Karsan livrează 12 autobuze electrice e-ATA la Braşov

Karsan a livrat 12 autobuze electrice e-ATA de 18 metri la Braşov.

Această livrare face parte din cel mai mare contract de export de autobuze electrice din Turcia, evaluat la 35 de milioane EUR.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Managementului Public din România a atribuit grupului Karsan contractul în 2021 pentru livrarea a 12 autobuze electrice e-ATA la Brașov și a 44 autobuze electrice e-ATA la Timișoara.

Se preconizează că fiecare autobuz va reduce emisiile de CO2 cu 681 de tone pe an.

CEO-ul Karsan, Okan Baş, a declarat:

„România s-a adaptat foarte repede la transformarea electrică în ceea ce privește transportul. Susținem acest ritm și nevoile României de vehicule eficiente de transport public cu produsele noastre electrice de înaltă tehnologie. Dinamica mărcii este foarte în concordanță cu dinamica României în ceea ce privește adaptarea rapidă la transformarea tehnologică.”

Karsan instalează un total de 75 de stații de încărcare Ekoenergetyka în România

De asemenea, Karsan instalează un total de 75 de stații de încărcare Ekoenergetyka în România. În Timișoara vor fi instalate 44 de încărcătoare lente și 15 încărcătoare pantograf, în timp ce 12 încărcătoare de depozit și 4 încărcătoare rapide vor alimenta autobuzele din Brașov.

Karsan va fi responsabil pentru întreținerea și operațiunile de garaj pentru autobuzele electrice timp de șase ani.

Despre Karsan

Karsan este o companie auto înființată în 1966 ca marcă turcească care își dezvolta propriile sale produse de marcă. Karsan operează acum în 20 de țări diferite de pe glob datorită încheierii de parteneriate comerciale și inovațiilor care revoluționează industria auto.

Karsan s-a dezvoltat punând accentul pe satisfacția companiilor și a societății în general; asigurarea satisfacției clientului a fost forța motrice din spatele dezvoltării de designuri inovatoare, acum întruchipate de autobuzul 100% electric.

Karsan își extinde constant gama de produse luându-și, totodată, un angajament ferm față de sustenabilitate și producând vehicule care se aliniază cu standardele viitorului.

Valorile Karsan includ:

Respect pentru umanitate – sprijinul acordat fiecărui membru al mărcii Karsan și utilizarea de tehnologie și metode de actualitate.

Reputația companiei – prin punerea accentului pe calitate și oferirea unor modele de comportament pozitiv.

Calitate – dezvoltarea de produse ultraperformante, inovatoare, flexibile și sustenabile, capabile să ofere calitate maximă.

Clientul pe primul plan – plasarea clienților în centrul eforturilor echipei Karsan și dezideratul de a le face acestora viața mai ușoară.

Ce alte măsuri se pot lua pentru a limita emisiile de dioxid de carbon?

Pe întreg mapamondul, procentul vehiculelor electrice este în continuă creștere, cu scopul de a limita nivelul de emisii de dioxid de carbon și de a minimiza efectele încălzirii globale. Alte acțiuni care ajută la scăderea emisiilor de dioxid de carbon includ:

–          Accesarea variantei online a diverselor servicii, de la plata facturilor la pariuri sportive live;

–          Achiziționarea de produse locale și de sezon, care sunt transportate pe o distanță mai scurtă;

–          Limitarea consumului de carne de vită;

–          Achiziționarea doar de produse esențiale, care sunt folosite de mai multe ori;

–          Utilizarea transportului public, mersul pe bicicletă, mersul pe jos;

–          Reducerea temperaturii ambientale cu 1 grad;

–          Economisirea apei calde prin dușuri scurte;

–          Evitarea păstrării de date inutile în cloud.

Adaugati comentariu