Iveco, partener logistic al echipei Alfa Romeo Racing

Iveco este partenerul logistic al echipei de Formula 1 Alfa Romeo Racing. În acest scop, producătorul de vehicule comerciale a livrat 12 camioane Stralis și o utilitară Daily.
IVECO Alfa Romeo Racing

Vehiculele vor asigura un transport sigur și eficient pentru echipamentele echipei la toate cursele care se vor desfășura în Europa în acest an. Fiabilitatea vehiculelor Iveco într-o gamă largă de condiții extreme, consumul mic de carburant și costul total de proprietate redus au fost elementele cheie care au convins Alfa Romeo Racing să aleagă acest partener logistic.

IVECO Alfa Romeo Racing”Suntem mândri să intrăm în acest parteneriat cu Alfa Romeo Racing pentru a furniza serviciile de transport pentru echipamentele echipei. Iveco are o lungă tradiție a parteneriatelor și participărilor în lumea sportului, și în special a curselor, unde camioanele noastre pot fi văzute în Raliul Dakar și FIA European Truck Racing Championship. Abia așteptăm startul sezonului european de Formula 1 și îi dorim succes echipei Alfa Romeo Racing”, a declarat Thomas Rücker, director al IVECO Elveția, țara în care a fost făcută livrarea.

”Este o plăcere să îi urăm bun venit lui Iveco ca partener logistic oficial al Alfa Romeo Racing. Să avem un mod sigur și fiabil de transport pentru echipamentele noastre este un aspect esențial al operațiunilor noastre logistice în Formula 1. Cu Iveco, avem de partea noastră un partener experimentat”, a spus și Frédéric Vasseur, directorul echipei Alfa Romeo și CEO al Sauber Motorsport AG.

Adaugati comentariu