Iveco Daily 4x4 IAA 2018
Home Noutati Iveco lansează noua gamă Daily 4×4
Noutati

Iveco lansează noua gamă Daily 4×4

50

Noua familie Daily 4×4, fabricată în totalitate de Iveco, oferă pentru prima dată o gamă completă de vehicule off-road și all-road, cu versiuni furgon, cabină, șasiu și cabină pentru echipaj și masă maximă admisă de până la 7 tone.

Iveco a lansat oficial la IAA 2018 noua gamă Daily 4×4. Cea mai recentă generație a vehiculelor all-road și off-road Iveco se extinde cu noi configurații, cu transmisie manuală sau automată cu 8 trepte Hi-Matic, noi versiuni furgon și o variantă 4×4 de 7 tone cu sarcină utilă de până la 4.300 kg.

Noua gamă Daily 4×4 oferă modele șasiu, șasiu cabină și cu cabină pentru echipaj, în versiuni de 3,5, 5,5 și 7,0 tone. Versiunile off-road au pe spate roți simple, iar cele all-road roți duble. Vehiculul este echipat cu un motor Iveco Euro VI de 3.0 litri și 180 CP. Clienții pot alege între o transmisie manuală cu 12+2 rapoarte sau una automată Hi-Matic. Noua gamă oferă și sisteme avansate de siguranță, precum discuri de frână de toate roțile sau ABS (Anti-lock Braking System) și ESP (Electronic Stability Programme) special proiectate pentru vehicule 4×4.

Iveco extinde familia Daily 4×4 și cu versiuni de 5,5 și 7,0 tone, care au același motor și aceleași transmisii. Spațiul de marfă al versiunilor furgon este între 9 și 18 metri cubi pentru modelele off-road și între 16 și 18 metri cubi pentru cele all-road. Modelul de top este o versiune nouă de 7,0 tone, cu sarcină uitilă de până la 4.300 kg și lungime maximă a suprastructurii de până la 5 metri.

Noile vehicule Daily 4×4 sunt fabricate în totalitate de Iveco și nu necesită transformări din partea carosierilor. Acest lucru aduce numeroase avantaje pentru clienți, precum garanție pentru întreg vehiculul și timpi mai mici de livrare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...