Iveco Daily 4x4 IAA 2018
Home Noutati Iveco lansează noua gamă Daily 4×4
Noutati

Iveco lansează noua gamă Daily 4×4

105

Noua familie Daily 4×4, fabricată în totalitate de Iveco, oferă pentru prima dată o gamă completă de vehicule off-road și all-road, cu versiuni furgon, cabină, șasiu și cabină pentru echipaj și masă maximă admisă de până la 7 tone.

Iveco a lansat oficial la IAA 2018 noua gamă Daily 4×4. Cea mai recentă generație a vehiculelor all-road și off-road Iveco se extinde cu noi configurații, cu transmisie manuală sau automată cu 8 trepte Hi-Matic, noi versiuni furgon și o variantă 4×4 de 7 tone cu sarcină utilă de până la 4.300 kg.

Noua gamă Daily 4×4 oferă modele șasiu, șasiu cabină și cu cabină pentru echipaj, în versiuni de 3,5, 5,5 și 7,0 tone. Versiunile off-road au pe spate roți simple, iar cele all-road roți duble. Vehiculul este echipat cu un motor Iveco Euro VI de 3.0 litri și 180 CP. Clienții pot alege între o transmisie manuală cu 12+2 rapoarte sau una automată Hi-Matic. Noua gamă oferă și sisteme avansate de siguranță, precum discuri de frână de toate roțile sau ABS (Anti-lock Braking System) și ESP (Electronic Stability Programme) special proiectate pentru vehicule 4×4.

Iveco extinde familia Daily 4×4 și cu versiuni de 5,5 și 7,0 tone, care au același motor și aceleași transmisii. Spațiul de marfă al versiunilor furgon este între 9 și 18 metri cubi pentru modelele off-road și între 16 și 18 metri cubi pentru cele all-road. Modelul de top este o versiune nouă de 7,0 tone, cu sarcină uitilă de până la 4.300 kg și lungime maximă a suprastructurii de până la 5 metri.

Noile vehicule Daily 4×4 sunt fabricate în totalitate de Iveco și nu necesită transformări din partea carosierilor. Acest lucru aduce numeroase avantaje pentru clienți, precum garanție pentru întreg vehiculul și timpi mai mici de livrare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...