Iveco a început să livreze versiuni S-WAY rigid

Noul IVECO S-Way apare din ce în ce mai des pe șoselele din Europa. Dacă până de curând a livrat numai autotractoare, Iveco a început recent să producă și modele S-Way rigid.
Iveco a început să livreze versiuni S-WAY rigid

Unul dintre aceste prime camioane rigid S-Way a ajuns la compania olandeză Bentvelzen Logistics. Olandezii folosesc acest S-Way 6×2 de 460 CP, în combinație cu o remorcă, pentru a transporta containere BDF în Belgia și Germania.

Combinația dispune de echipamente pentru schimbarea rapidă a containerelor. Iveco S-Way este aprobat pentru utilizarea în combinații LHV, care pot transporta până la trei containere BDF.

Iveco a început să livreze versiuni S-WAY rigidCompania Kees Bentvelzen este un vechi client Iveco și a ales din nou marca italiană. ”Am avut experiențe bune cu Iveco de mulți ani. Predecesorul acestui camion a parcurs peste 900.000 km în 5 ani, fără nicio problemă. Cu Iveco ne putem baza pe costuri mici de întreținere și fiabilitate. Iar când privești noua cabină îți daci seama că a crescut calitatea materialelor folosite. Putem spune din reacțiile altor șoferi că noul Iveco S-Way este un model foarte popular. Iar șoferii noștri sunt foarte mulțumiți”, au declarat reprezentanții Bentvelzen Logistiek.

Compania a fost atât de mulțumită de primii kilometri parcurși la bordul noului camion încât a comandat deja altul identic.

 

Citește și:

Test Iveco S-Way 480: Eu sunt S-WAY

Marea Britanie: adio, motoare cu combustie, din 2032!

Adaugati comentariu