Hödlmayr România Toyota transport auto
Home Logistică Hödlmayr România va transporta și mașini Toyota
Logistică

Hödlmayr România va transporta și mașini Toyota

42

Hödlmayr România începe anul 2019 cu o noutate privind portofoliul său de clienți. Toyota România și-a încredințat o parte din volumul importurilor sale echipei Hödlmayr.Hödlmayr asigură integral depozitarea vehiculelor producătorului auto în țara noastră și distribuirea lor la nivel național. Volumul total anual de vehicule rulate în cadrul acestui proiect este de 15.000 unități.

”Este o realizare importantă, care vine în urma investițiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum și a depozitului nostru de autovehicule. Acum îi putem oferi noului nostru client premium, Toyota Romania, o suprafață de depozitare de 120.000 mp și, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule”, a declarat Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România.

”Atuul nostru stă într-un concept global inteligent, care este 100% adaptat nevoilor clienților. Fără îndoială, expertiza extinsă în ceea ce privește transportul vehiculelor, standardele de înaltă calitate și orientarea spre soluționarea provocărilor, care au contribuit la alegerea noastră în cadrul acestui nou proiect, au fost în conformitate cu motto-ul nostru: totul este posibil dacă îți dorești acest lucru”, a mai spus Tamer Sen.

”Alegerea unei companii de talia Hödlmayr vine în sprijinul planurilor de creștere pe care le avem pentru Toyota și Lexus în România, iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate se concretizează și prin acest parteneriat logistic care ne va aduce mai aproape de clienții noștri”, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Toyota Romania este liderul segmentului de mașini ”eco” din România, cu o cota de peste 70% din totalul pieței, gratie tehnologiei hibride care echipează modelele Toyota și Lexus.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua cea mai mare companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 de transportoare auto. Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru circa 5000 vehicule și asigură, pe lângă soluțiile de transport, și lucrări de service și îmbunătățire și asigurare a calității. În 2018, cifra de afaceri a filialei Hödlmayr Romania a fost de 25 de milioane de euro.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...