Hödlmayr Logistics Romania, investiție în transport multimodal

Hödlmayr Logistics Romania a investit 400.000 de euro în transportul multimodal. Acesta se află în centrul preocupărilor companiei.

După succesul avut cu punerea în funcțiune a propriei conexiuni feroviare și odată cu extinderea spațiului deținut în comuna Bascov, Hödlmayr Logistics Romania își propune să pună transportul multimodal în centrul preocupărilor sale. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv s-au investit în total 400.000 Euro.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent 210 angajați. Flota totală de vehicule este compusă din 100 de transportoare speciale. Locația din Bascov include o capacitate de garare pentru cca. 3.000 de vehicule. Aici, pe lângă soluțiile de transport, se efectuează și numeroase lucrări de service, precum și măsuri de îmbunătățire și de asigurare a calității. Cifra de afaceri a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul 2019 la 33 milioane de Euro.

Hödlmayr Logistics Romania mizează pe independență

Conceptele de transport multimodal presupun antrenarea mai multor mijloace de transport în cadrul fiecărui proces de livrare. Scopul clar al acestor concepte este acela de a găsi mereu cea mai bună opțiune de deplasare între punctul de plecare și cel de destinație. „În acest fel putem continua optimizarea timpilor de livrare. În egală măsură, putem reduce costurile. Și, nu în ultimul rând, putem aduce o contribuție valoroasă pentru protecția mediului.“ Declarația îi aparține lui Tamer Sen, Director al Hödlmayr Logistics Romania.

Un alt avantaj de care beneficiază Hödlmayr este reprezentat de independența logistică obținută. Un efect direct ce rezultă în urma dezvoltării propriilor mijloace de operare și conexiunilor feroviare. „Pe lângă transportatoarele speciale de vehicule, deținem, de puțin timp, chiar conexiuni feroviare proprii, direct la punctul de operare al firmei. În colaborare cu parteneri de încredere, putem garanta desfășurarea proceselor de livrare în mod continuu, fără să întâmpinăm obstacole. În prezent sunt transportate săptămânal 1.500 de vehicule,“ declară Tamer Sen, privind cu mult optimism spre viitor.

Adaugati comentariu