Hödlmayr se ocupă de exporturile Dacia în Germania

Compania Hödlmayr este responsabilă de puțin timp de distribuirea tuturor autovehiculelor Dacia fabricate în Pitești către dealerii din Germania. Volumul exporturilor Dacia în Germania este de aproximativ 22.000 de vehicule pe an, ceea ce înseamnă până la 450 de unități distribuite pe săptămână.
Hödlmayr se ocupă de exporturile Dacia în Germania

„Am reușit încă o dată să ne diferențiem datorită conceptului nostru holistic de transport. Suntem cunoscuți în această branșă pentru eficiență și fiabilitate. Această imagine și încrederea care ne este acordată sunt rezultatul muncii noastre asidue și a investițiilor permanente din ultimii 17 ani în afacerea noastră de bază – logistica transportului de vehicule”, a declarat Tamer Sen, Directorul General al Hödlmayr Logistics România.

„Conceptele noastre multimodale ne asigură tot mai frecvent un avantaj competitiv decisiv în cadrul grupului și reprezintă, de asemenea, o piesă esențială a puzzle-ului viziunii noastre corporative, Go Green – Go Hödlmayr”, a spus și CEO-ul Hödlmayr, Johannes Hödlmayr. Acesta a mulțumit filialei din România pentru capacitatea sa excepțională de răspuns, necesară pentru prelucrarea rapidă a comenzilor și organizarea logistică.

Hödlmayr Logistics România este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 de transportoare speciale. Sediul din Bascov include o capacitate de depozitare pentru circa 5.000 vehicule și asigură, pe lângă soluțiile de transport, numeroase măsuri de service și de finisare și asigurare a calității. Cifra de vânzări a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul precedent la 21 milioane Euro.

Hödlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internațională din Schwertberg (Austria) specializată în logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru întreg lanțul de aprovizionare – de la preluarea vehiculelor din fabrică / portul de intrare, până la livrarea către dealerii auto / proprietarii de flote. Se livrează anual circa 1,75 milioane vehicule. Hödlmayr International AG și filialele sale din 16 țări însumează 1.900 de angajați. În total, grupul dispune de peste 800 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare și o suprafață de depozitare de circa 1,3 milioane metri pătrați pentru aproximativ 55.000 vehicule. Cifra de afaceri a societății s-a ridicat în 2018 la 285 milioane Euro.

Adaugati comentariu