HiSky intră în locul TAROM pe ruta București-Barcelona

HiSky lansează din iulie zboruri pe ruta București-Barcelona. Operatorul vine astfel cu zboruri pe o rută la care TAROM a renunțat anul trecut.

HiSky lansează zboruri spre o nouă rută lăsată liberă de TAROM. Compania va zbura pe ruta București-Barcelona din luna iulie. TAROM a renunțat la această rută, dar și la cea spre Viena, încă din toamna anului trecut.

„Din analizele noastre premergătoare, a reieșit nevoia introducerii acestei rute, care era anterior operată direct de către o singură companie. Credem că pasagerii români vor aprecia opțiunile dar și competiția pe acest segment, care evident se va resimți și în prețuri. Lansăm zborurile cu prețuri începând de la 39,99 euro, din iulie, până la finalul lunii octombrie”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Aceasta este cea de-a șaptea destinație spre care compania zboară de pe aeroportul din București. Cursele ar urma să fie efectuate cu o aeronavă nouă, una dintre cele două Airbus A321 LR, care au intrat recent în flota companiei. Prețul unui bilet pornește de la 39,99 euro pentru un segmentul de zbor.

Primul zbor din București către Barcelona este programat pe 3 iulie, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 17:40 și retur de pe aeroportul El Prat din Barcelona, la ora locală 20:55. Zborurile vor fi operate în sezonul vară-toamnă, cu trei frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Compania aeriană HiSky a fost înființată în anul 2020 în Republica Moldova de către Iulian Scorpan, fost director al companie de stat Air Moldova, și de către Victor Sula. Compania are în operare o flotă de șase aeronave, din familia Airbus A320, respectiv patru aeronave A320 cu 180 de locuri, o aeronavă A319 în configurație de 144 de locuri și o aeronavă Airbus A321LR, cu 201 locuri.

Adaugati comentariu