Home Transportatori Aerian HiSky anunţă că peste 210.000 de pasageri au călătorit cu compania aeriană în luna iulie, un record
AerianTransportatori

HiSky anunţă că peste 210.000 de pasageri au călătorit cu compania aeriană în luna iulie, un record

93

Peste 210.000 de pasageri au călătorit cu compania aeriană HiSky în luna iulie, anunţă compania. Acesta este cel mai mare volum înregistrat de companie într-o singură lună, cu 50.000 de pasageri în plus faţă de recordul raportat în iunie şi dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Datele raportate de companie pentru luna iulie au fost înregistrate atât pe rutele operate regulat de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Baia Mare, Iaşi şi Chişinău, cât şi pe zecile de zboruri charter, efectuate în parteneriat cu agenţiile de turism.

„De la începutul acestui an, cifrele noastre sunt într-o continuă urcare şi avem încredere că luna august ne va depăşi toate raportările de până acum. Ne bucurăm că am reuşit să depăşim cu mult media de creştere a pieţei, raportată pentru această vară la 7% peste 2022. Avem, bineînţeles, avantajul unei flote foarte bune, tarife şi ore accesibile, dar probabil ceea ce ne-a ajutat să câştigăm încrederea pasagerilor a fost faptul că nu suntem parte din problema care a dat peste cap multe planuri de vacanţă. Planificăm cursele cu responsabilitate şi nu facem promisiuni pe care nu le putem ţine. Există, evident şi situaţii care nu pot fi controlate şi produc uneori întârzieri, însă principiul care stă la baza operaţiunilor noastre este să nu ne fundamentăm creşterea pe riscul pasagerilor. Şi, iată că, deşi nu ne aflăm într-o goană după recorduri, ele vin şi dacă-ţi faci treaba cu seriozitate”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Aeroportul Otopeni rămâne principala bază de operare a companiei. Mai mult de 78.000 de pasageri au zburat în luna iulie cu HiSky, cu plecare din Bucureşti. Al doilea aeroport, după volumul traficului, a fost, şi în această lună, cel din Chişinău, urmat, la mică distanţă, de Cluj Napoca şi de celelalte aeroporturi, de unde compania operează curse regulate, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare. În plus faţă de acestea, în iulie, compania aeriană a mai efectuat curse charter pe alte zece aeroporturi din România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

Aerian

Aeronava „Nadia Comăneci”, pentru sportivii români la J.O. de la Paris

TAROM va transporta sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris (26...