Grupul DKV MOBILITY SERVICES a publicat raportul CSR

Grupul DKV MOBILITY SERVICES, cu sediul în Ratingen, a publicat cel de-al treilea raport de sustenabilitate (CSR). Acesta acoperă piața, mediul, angajații și societatea și poate fi descărcat de pe site-ul DKV.

În ciuda creșterii numărului de angajați cu 4%, emisiile de CO2 de la sediul companiei au crescut doar ușor față de anul trecut. ”Pentru a beneficia de economii suplimentare în ceea ce privește emisiile de CO2, procesele relevante din domeniul produselor de taxare, combustibil și service trebuie să fie evaluate sistematic în conformitate cu ISO 14001”, a declarat managerul CSR Linda Surrey. Compania este certificată în conformitate cu standardul internațional de management de mediu pentru sediul său din Ratingen.

Extinderea serviciilor multi-energetice

”Ne așteptăm ca GNC și GNLC să devină mult mai populare în sectorul transporturilor, în special pentru călătoriile pe distanțe lungi”, spune directorul de marketing DKV Ulrich Wolter. În consecință, rețeaua de furnizori a DKV în Europa va fi extinsă substanțial pentru a îndeplini această necesitate.

În domeniul electromobilității pentru autoturisme, portofoliul DKV include deja încărcarea acasă, la locul de muncă și la posturile publice de încărcare, pe scurt: @home, @work și @public. Cardul hibrid DKV CARD +CHARGE, disponibil începând cu anul 2015, oferă acces la 13.000 de stații de alimentare și peste 10.000 de stații publice de încărcare numai în Germania.

Informații suplimentare privind activitățile de sustenabilitate ale Grupului DKV MOBILITY SERVICES pot fi accesate la adresa https://www.dkv-euroservice.com/gb/global/about-dkv/sustainability/

Adaugati comentariu