Home Servicii Grupul DKV MOBILITY SERVICES a publicat raportul CSR
Servicii

Grupul DKV MOBILITY SERVICES a publicat raportul CSR

52

Grupul DKV MOBILITY SERVICES, cu sediul în Ratingen, a publicat cel de-al treilea raport de sustenabilitate (CSR). Acesta acoperă piața, mediul, angajații și societatea și poate fi descărcat de pe site-ul DKV.În ciuda creșterii numărului de angajați cu 4%, emisiile de CO2 de la sediul companiei au crescut doar ușor față de anul trecut. ”Pentru a beneficia de economii suplimentare în ceea ce privește emisiile de CO2, procesele relevante din domeniul produselor de taxare, combustibil și service trebuie să fie evaluate sistematic în conformitate cu ISO 14001”, a declarat managerul CSR Linda Surrey. Compania este certificată în conformitate cu standardul internațional de management de mediu pentru sediul său din Ratingen.

Extinderea serviciilor multi-energetice

”Ne așteptăm ca GNC și GNLC să devină mult mai populare în sectorul transporturilor, în special pentru călătoriile pe distanțe lungi”, spune directorul de marketing DKV Ulrich Wolter. În consecință, rețeaua de furnizori a DKV în Europa va fi extinsă substanțial pentru a îndeplini această necesitate.

În domeniul electromobilității pentru autoturisme, portofoliul DKV include deja încărcarea acasă, la locul de muncă și la posturile publice de încărcare, pe scurt: @home, @work și @public. Cardul hibrid DKV CARD +CHARGE, disponibil începând cu anul 2015, oferă acces la 13.000 de stații de alimentare și peste 10.000 de stații publice de încărcare numai în Germania.

Informații suplimentare privind activitățile de sustenabilitate ale Grupului DKV MOBILITY SERVICES pot fi accesate la adresa https://www.dkv-euroservice.com/gb/global/about-dkv/sustainability/

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...