DAF caută cel mai vechi camion aflat încă în operare

DAF Trucks a pornit în căutarea celui mai vechi camion DAF folosit încă în operațiuni de transport. Operatorii și șoferii care dețin în flotă camioane DAF din ultimele decenii care continuă să funcționeze zi de zi sunt invitați să împărtășească imaginile cu vehiculul lor pe pagina de Facebook a DAF Trucks.
John Tarrent DAF 2100 1984 camion vechi

DAF Trucks celebrează în acest an aniversarea a 90 de ani de existență. Compania s-a concentrat inițial pe construcția de semiremorci ușoare și a început producția de camioane în 1949. De atunci, vehiculele DAF și-au câștigat o reputație pentru consumul redus de carburant și confortul șoferilor, precum și pentru fiabilitate și durabilitate.

În mod regulat, DAF primește de la operatorii de transport și șoferii din toată lumea imagini cu camioane ale mărcii care au părăsit linia de producție în urmă cu mulți ani, dar încă sunt folosite zilnic. Aceste poze au declanșat curiozitatea producătorului olandez: care este cel mai vechi camion DAF aflat încă în operare și unde este acesta?

DAF Trucks a lansat o campanie pe Facebook pentru a găsi răspunsul la această întrebare. Irlandezul John Tarrent este deja un concurent serios cu al său clasic DAF 2100 din 1984, care încă lucrează din greu și astăzi: ”Are 34 de ani de muncă, nu ne-a lăast niciodată în drum și mereu se întoarce la bază, indiferent că este noapte sau zi”.

DAF caută imagini și povești despre camioane produse în anii 90, 80, 70 sau chiar mai vechi care încă funcționează. Pozele și filmele pot fi postate pe pagina de Facebook a DAF: www.facebook.com/daftrucksnv. La sfârțitul lunii noiembrie, producătorul va anunța cel mai vechi camion DAF aflat încă în operare.

Adaugati comentariu