GEFCO, parteneriat cu Polestar în China

GEFCO, lider mondial în soluții complexe pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica auto, a semnat un parteneriat cu Polestar. Colaborarea cu marca premium de mașini electrice vizează livrarea la domiciliu de autoturisme clienților din Shanghai și Beijing.

Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, va conduce această nouă relație de business. „Suntem foarte încântați că am fost aleși de Polestar în China”, a comentat Laurent Sik, directorul general al GEFCO China. „Polestar permite personalizarea experienței de client de vehicul electric. Iar noi suntem încântați să facem parte din acest proces. Cu serviciile Moveecar, Polestar oferă clienților libertatea de a alege unde și când vor să fie livrat vehiculul lor. Și astfel nu mai este nevoie să meargă la magazin.”

„Cu soluția logistică inovatoare de la GEFCO, conducem noua tendință în comerțul cu mașini. Livrarea la domiciliu construiește o legătură emoțională între Polestar și clienți”, a declarat Gao Hong, președintele Polestar China.

Parteneriat de durată GEFCO – Volvo

GEFCO a fost un partener logistic de lungă durată în serviciile de logistică a vehiculelor finite pentru companiile Grupului din Europa și China. ”Livrarea mașinilor Polestar la casele clienților va contribui la experiența fără complicații, pe care o oferim. Căci pentru acest obiectiv avem nevoie de parteneri logistici capabili, care au competența și echipamentele necesare „, a declarat David Pansinger, directorul general SCM la Polestar.

GEFCO a mobilizat o flotă de camioane pentru a asigura livrarea la domiciliu a mașinilor electrice Polestar. Beneficiind de servicii complete de urmărire a livrării, clienții sunt anunțați în timp real care este momentul în care ar putea primi livrarea. GEFCO lucrează, de asemenea, cu Polestar pentru a gestiona servicii de compound management, pe termen scurt, pentru vehicululele finite. Acest nou contract se bazează pe relația pe care compania a dezvoltat-o cu Volvo, din 2016, pentru transportul vehiculelor finite din Europa către China.

Adaugati comentariu