Home Noutati DKV APP are o nouă funcție de alimentare contactless
NoutatiServicii

DKV APP are o nouă funcție de alimentare contactless

25

DKV APP, aplicația de mobil a furnizorului de servicii de mobilitate DKV Mobility, beneficiază de o nouă funcție, DKV APP & GO. Aceasta este gândită pentru a reduce timpul ”cheltuit” în procesul de alimentare cu combustibil.

Prin intermediul noii opțiuni, utilizatorii își pot autoriza ușor costul combustibilului de la pompă necesar pentru alimentarea autovehiculului. Și, în egală măsură, elimină procedura de plată pentru fiecare proces în parte.  Astfel că utilizatorul nu mai trebuie să stea la coadă la casă.

Lucru care vine cu două avantaje. Pe lângă economisirea timpului, aplicația minimizează contactele inutile la benzinărie și promovează o conduită preventivă a utilizatorilor. Un aspect extrem de important în condițiile actuale, de pandemie, în care distanțarea reprezintă o prioritate.

Suntem foarte mândri că am reușit să dezvoltăm o soluție de autorizare mobilă cu partenerul nostru PACE într-un timp foarte scurt”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Acest lucru nu numai că economisește timp la realimentare, dar reduce și riscul de infecție.

DKV este acționar minoritar la PACE din septembrie 2020. Din punct de vedere tehnologic, aplicația se bazează pe platforma de alimentare conectată a PACE.

DKV APP, o platformă cu o largă utilizare

Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia de bază pentru digitalizarea industriei petroliere din Europa”, explică Dr. Martin Kern, director general la PACE Telematics .

La lansarea pe piață, App&Go este disponibil în peste 500 de stații de service la nivel internațional – inclusiv în cele ale mărcii Q1. Aplicația DKV APP este disponibilă pentru smartphone-uri și tablete cu iOS, Windows și Android. Și ajută șoferii, în toată Europa, în căutarea stațiilor de distribuție carburanți și a stațiilor de service pentru autovehicule cu acceptanță DKV.

Alte avantaje ale DKV APP:

  • Căutare intuitivă datorită diferitelor opțiuni de filtrare
  • Informații trafic
  • Opțional, prețuri în moneda națională
  • Secțiune de știri, cu informații actuale despre DKV
  • Disponibil în douăzeci de limbi

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...