DKV APP are o nouă funcție de alimentare contactless

DKV APP, aplicația de mobil a furnizorului de servicii de mobilitate DKV Mobility, beneficiază de o nouă funcție, DKV APP & GO. Aceasta este gândită pentru a reduce timpul ”cheltuit” în procesul de alimentare cu combustibil.

Prin intermediul noii opțiuni, utilizatorii își pot autoriza ușor costul combustibilului de la pompă necesar pentru alimentarea autovehiculului. Și, în egală măsură, elimină procedura de plată pentru fiecare proces în parte.  Astfel că utilizatorul nu mai trebuie să stea la coadă la casă.

Lucru care vine cu două avantaje. Pe lângă economisirea timpului, aplicația minimizează contactele inutile la benzinărie și promovează o conduită preventivă a utilizatorilor. Un aspect extrem de important în condițiile actuale, de pandemie, în care distanțarea reprezintă o prioritate.

Suntem foarte mândri că am reușit să dezvoltăm o soluție de autorizare mobilă cu partenerul nostru PACE într-un timp foarte scurt”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Acest lucru nu numai că economisește timp la realimentare, dar reduce și riscul de infecție.

DKV este acționar minoritar la PACE din septembrie 2020. Din punct de vedere tehnologic, aplicația se bazează pe platforma de alimentare conectată a PACE.

DKV APP, o platformă cu o largă utilizare

Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia de bază pentru digitalizarea industriei petroliere din Europa”, explică Dr. Martin Kern, director general la PACE Telematics .

La lansarea pe piață, App&Go este disponibil în peste 500 de stații de service la nivel internațional – inclusiv în cele ale mărcii Q1. Aplicația DKV APP este disponibilă pentru smartphone-uri și tablete cu iOS, Windows și Android. Și ajută șoferii, în toată Europa, în căutarea stațiilor de distribuție carburanți și a stațiilor de service pentru autovehicule cu acceptanță DKV.

Alte avantaje ale DKV APP:

  • Căutare intuitivă datorită diferitelor opțiuni de filtrare
  • Informații trafic
  • Opțional, prețuri în moneda națională
  • Secțiune de știri, cu informații actuale despre DKV
  • Disponibil în douăzeci de limbi

 

Adaugati comentariu