FlixTrain va completa serviciile FlixBus

La cinci ani de la lansarea FlixBus, cel mai mare furnizor european de mobilitate pe distanțe lungi, compania din spatele autocarelor verzi adaugă și trenuri rețelei sale. FlixTrain va începe să circule din 24 martie 2018 pe ruta Hamburg - Dusseldorf - Köln.

Până la finalul anului, 28 de destinații din Germania se vor afla în rețeaua FlixTrain. ”Autocarul și trenul se completează perfect unul pe celălalt. Prin adăugarea FlixTrain în oferta FlixMobility, oferim opțiuni accesibile de călătorie unui număr și mai mare de persoane. Arătăm că este accesibil să călătorești confortabil pe distanțe lungi”, a declarat André Schwämmlein, CEO și cofondator al FlixMobility.

Biletele pentru FlixTrain vor avea prețuri ce încep de la 9,99 euro pe www.FlixTrain.com, în aplicația gratuită pentru telefonul mobil sau în magazinele FlixBus din Germania.

FlixTrain va fi integrat în rețeaua FlixBus din Germania, oferind noi alternative la călătoria cu mașina. ”Suntem pentru alternative accesibile și ecologice pentru călătoria cu mașina. Scopul FlixMobility este de a convinge – și permite – cât mai multor persoane să aleagă transportul în comun pe distanțele lungi. Cu ajutorul rețelei noastre de autocare și trenuri, dezvoltăm un concept sustenabil pentru viitorul mobilității”, a mai spus Schwämmlein.

De la lansarea FlixBus în 2013, compania a transportat peste 100 de milioane de pasageri prin 250.000 de curse zilnice. În 2018, FlixMobility va continua să se extindă prin includerea unor noi curse și destinații din 27 de țări în care operează FlixBus. FlixBus va fi lansat și în Statele Unite în vara acestui an, primele curse urmând să opereze din California către Sud-Vestul SUA.

„În ultimii cinci ani, FlixBus a schimbat semnificativ modul de călătorie în Europa. Împreună cu FlixTrain și cu lansarea din SUA, dorim să oferim cât mai multor persoane posibilitatea de a călători sustenabil și confortabil în următorii cinci ani”, adaugă Schwämmlein.

Adaugati comentariu