DPD Express Regional: livrări rapide către Bulgaria, Ungaria și Grecia

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, a lansat DPD Express Regional, un serviciu de livrare rapidă de plicuri și colete door to door, oriunde în Bulgaria, Ungaria și Grecia.
DPD Express Regional

Prin DPD Express Regional, timpul de livrare va fi: 24-48h pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria și 48-72h pentru Grecia, având o acoperire națională în cele trei țări. Până în februarie 2018, serviciile pentru Bulgaria și Ungaria au existat separat, urmând ca de luna aceasta, alături de Grecia, să funcționeze în cadrul serviciului DPD Express Regional. Prețurile expedierilor către cele trei țări sunt apropiate de cele de pe piața locală. De exemplu, pentru Grecia, tarifele pornesc de la 23 de lei (fără TVA).

„Creșterea numărului de clienți care aleg să se adreseze partenerilor din aceste țări ne-a determinat să le oferim un nou serviciu de livrare rapidă, cu o acoperire 100% națională la tarife avantajoase”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Rezultatele pozitive înregistrate în ultimii ani au determinat DPD România să continue procesele de dezvoltare și îmbunătățire ale serviciilor de livrare pe plan local, regional și internațional, fiind susținute de soluțiile de logistică pe care DPD le oferă în Europa prin rețeaua rutieră DPD, cea mai dezvoltată de pe continent, dar și de tarifele avantajoase percepute pentru livrări.

„Apartenența la un grup internațional puternic, precum și expertiza pe care o avem la nivel regional și internațional, susținută de rețeaua rutieră DPD, ne ajută să fim flexibili și să răspundem provocărilor pieței, prin produse care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri”, adaugă Lucian Aldescu.

Serviciul DPD Express Regional include două încercări de livrare, track&trace online pe www.dpd.com/ro, dovada livrării diponibilă online, o limită de răspundere colet de până la zece ori valoarea transportului și o cerere preluare terți internațional. Greutatea maximă admisă/colet este 30 kg, iar lungimea maximă admisă/colet este 175 cm. Oferta completă DPD Express Regional poate fi consultată aici.

Adaugati comentariu