FlixBus Bulgaria
Home Autobuze FlixBus oferă curse directe către Spania și Italia din România
AutobuzeTransportatori

FlixBus oferă curse directe către Spania și Italia din România

99

FlixBus, cel mai mare furnizor de transport de persoane cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, va crește începând de astăzi numărul de curse directe din România, cu linii noi către orașe din Italia și Spania. FlixBus va oferi, de asemenea, noi conexiuni din Transilvania către Austria.

În sezonul de vară, destinații precum Barcelona și Girona vor putea fi vizitate cu autocarele verzi FlixBus de 5 ori pe săptămână din București, Sibiu, Brașov, Ploiești și alte orașe mari. Orașe italiene ca Roma, Napoli, Florența și Bologna vor avea curse zilnice directe către România.

„Apropiindu-se sezonul turistic, extindem rețeaua de curse cu destinații relevante de vară, pentru a ne adresa nevoilor clienților români. Comparativ cu vara trecută, în acest an vom avea 13 țări noi în oferta noastră disponibile direct din România”, a declarat László Arany, Managing Director regional.

După lansarea cursei între Sofia și București în martie anul curent, FlixBus va conecta Varna la rețeaua sa internațională, prima destinație fiind capitala românească. Cursele din Transilvania către Austria se extind. Locuitorii din Cluj-Napoca, Huedin și Oradea vor putea călătorii direct către Graz prin Budapesta.

Mobilitate digitală
Soluțiile digitale orientate către client au fost nucleul modelului de business al FlixBus încă de la lansarea companiei de acum cinci ani. Orarul călătoriilor este disponibil în Google Maps prin caracteristica Google Transit încă din 2017, iar de la începutul lunii aprilie 2018, FlixBus este primul operator de autocare integrat în Google Assistant. Utilizatorii pot accesa ușor informații despre curse, orare și prețuri doar întrebând vocal Google. Odată ce cursa dorită este găsită, ea poate fi rezervată prin comandă vocală. Această opțiune, FlixBus Action, este disponibilă momentan în engleză, franceză și germană. Biletele pot fi rezervate și online la www.FlixBus.ro, în aplicația gratuită pentru telefonul mobil și în agențiile partenere din țară. Anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Autocarele verzi au la bord Internet Wi-Fi gratuit, prize, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat și toaletă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...

FeroviarNoutatiTransportatori

Reduceri de vară la Pass Interrail

Reduceri de 20% la Interrail Global Pass sau One County Pass, cumpărat...

AerianNoutatiTransportatori

TAROM: Contract de leasing pentru două aeronave Boeing 737 MAX 8

TAROM a semnat, în 3 iulie, contractul de leasing pentru achiziţionarea a...