DKV BOX EUROPE
Home Servicii DKV BOX EUROPE se poate comanda din luna mai
Servicii

DKV BOX EUROPE se poate comanda din luna mai

61

Dispozitivul DKV BOX EUROPE, prin intermediul căruia vor putea fi decontate pe viitor toate taxele de drum în Europa, este disponibil pentru comandă începând cu luna mai 2018. Procesul de comandă are loc online și a fost dezvoltat împreună cu clienții DKV.

DKV BOX EUROPE se bazează pe o unitate de bord conformă cu EETS, produsă de Siemens. Este dotat cu tehnologie radio hibridă, adică poate să înregistreze și să deconteze taxe de drum DSRC dar și pe cele bazate pe GNSS. În vara anului 2018, DKV BOX EUROPE va intra în testele operative, în cadrul cărora unitățile de bord vor fi montate primilor clienți DKV. DKV Euro Service dorește să livreze primele unități complet funcționale către clienți în septembrie.

Înregistrare și comandă confortabile, online
„Obiectivul este ca începând cu al patrulea trimestru din 2018 unitățile de bord deja montate în vehicule să fie înlocuite succesiv, pentru că, odată cu DKV BOX EUROPE, pe termen mediu, utilizatorii vor avea nevoie de un singur aparat de bord pentru întreaga Europă. Pentru a putea deconta taxele suplimentare de drum, DKV BOX EUROPE nu va trebui schimbat încă o dată”, menționează Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service. Clienții DKV se pot înregistra online pentru alte taxe de drum și le pot activa prin sistemul de configurare de la distanță. Acest lucru este posibil indiferent de locul în care se află vehiculul în Europa în momentul respectiv.

Activarea țărilor fără schimbarea dispozitivului
Prima taxă de drum care va putea fi înregistrată și decontată prin intermediul dispozitivului DKV BOX EUROPE începând cu al patrulea trimestru, este cea din Belgia. Activarea pentru taxa de drum din Germania va urma, cel mai probabil la începutul anului 2019. În primăvara anului 2019 vor urma țările DSRC (Austria, Franța, Spania, Portugalia). La scurt timp va fi activată și Italia. Taxele pentru podurile Öresund și Storebaelt din Scandinavia vor fi decontate și ele în curând cu ajutorul DKV BOX EUROPE.

„Este posibil ca aceste taxe de drum dar și altele să poată fi decontate chiar mai repede decât estimăm. Totuși, siguranța livrării către clienții noștri este pe primul loc pentru noi, astfel încât dorim să formulăm doar estimări pe care le considerăm realiste. Actualmente, țările precum Polonia, Slovenia și Ungaria lucrează încă la propriul regulament EETS, astfel încât aceste țări nu pot fi încă acoperite cu un dispozitiv EETS-box. În aceste cazuri păstrăm legătura și vom iniția din timp discuții de certificare”, a mai spus Robert Vass.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...