FlixBus Bulgaria
Home Autobuze FlixBus în Bulgaria: noi curse între București și Sofia
AutobuzeTransportatori

FlixBus în Bulgaria: noi curse între București și Sofia

33

Furnizorul european de mobilitate FlixBus conectează România cu cea mai nouă țară adăugată rețelei sale, Bulgaria. Începând de astăzi vor circula de la București și Giurgiu curse directe de zi și de noapte către Sofia. Biletele sunt deja disponibile pe www.FlixBus.ro și în aplicația gratuită pentru telefonul mobil.

FlixBus s-a lansat în România la jumătatea lui 2016 și, după o expansiune rapidă în 2017, oferă deja conexiuni directe către 100 de destinații din 12 țări din Europa. Prin intrarea pe piața din Bulgaria, compania oferă un număr și mai mare de destinații din România.

”Din 2013, de când FlixBus a fost lansat, creștem organic în Europa. După ce am pus la punct o ofertă puternică în România, următorul pas logic a fost să intrăm pe piața din Bulgaria și să oferim călătorii accesibile și confortabile între cele două țări”, a declarat László Arany, Managing Director regional.

În perioada 22-25 martie, biletele pentru cursele de la București la Sofia vor fi disponibile de la 1,99 de lei, pentru plecările care au loc între 22.03.2018 și 20.05.2018.

În afară de extinderea rețelei în Bulgaria, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria din această lună. Astfel, din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la București, Brașov, Ploiești și Sibiu către Szeged și Budapesta, iar autocarele vor ajunge și în aeroportul din capitala Ungariei.

FlixBus garantează aceeași calitate pentru toate autocarele din flotă. Pasagerii au acces la Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord. Modificarea sau anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Se poat lua gratuit un bagaj de cală și unul de mână, fără a fi nevoie de printarea biletelor, check-in-ul fiind posibil cu codul QR din aplicația pentru telefonul mobil.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...