Firestone Performer Extra, anvelopa agricolă cu o durată de viață mai mare cu 20%
Home Noutati Firestone Performer Extra, anvelopa agricolă cu o durată de viață mai mare cu 20%
NoutatiVehicule speciale

Firestone Performer Extra, anvelopa agricolă cu o durată de viață mai mare cu 20%

11

Firestone a lansat pe piața europeană gama Performer Extra, bazată pe popularele anvelope agricole Performer 85 și 70, care oferă o durată de viață cu 20% mai lungă.Performer Extra este rezultatul unui compus de rezistență la uzură îmbunătățit, care prelungește viața pneului cu 20% în comparație cu predecesorii săi . Durata de viață extinsă a anvelopei ajută la reducerea impactului asupra mediului, la reducerea costurilor operaționale pe termen lung și la îmbunătățirea eficienței afacerii.

Firestone Performer ExtraFirestone Performer Extra nu este proiectată doar pentru a rezista mai mult timp. Bamele dual-angel din banda de rulare oferă o tracțiune deosebită, în timp ce opțiunea de extra sarcină permite o capacitate de încărcare mai mare decât a multor anvelope concurente.

Ca și predecesorii săi, Performer Extra a fost proiectată cu prioritate pe fiabilitate. Anvelopa are o bandă de rulare cu capacitate de auto-curățare pentru o tracțiune excelentă și eficiență îmbunătățită a combustibilului, în timp ce carcasa flexibilă reduce compactarea solului și îmbunătățește manevrabilitatea și confortul.

Firestone Performer Extra a fost lansată progresiv pe piața europeană în 43 de dimensiuni diferite, cuprinse între 20 și 42 inch, din iulie 2020. Anvelopa a fost dezvoltată în Centrul European de Cercetare și Dezvoltare Bridgestone din Italia și este produsă în uzina Bridgestone din Puente San Miguel (Spania).

Deoarece gamele de anvelope Performer și Performer Extra păstrează aceleași dimensiuni, acestea sunt compatibile atât pe același vehicul, cât și pe același ax. Ca și Firestone Performer 85 și 70, Performer Extra poate fi montată pe majoritatea tractoarelor agricole.

”Performer Extra, cea mai recentă completare a popularei noastre game Performer, oferă toate avantajele predecesorilor săi, dar are o durată de viață a anvelopelor semnificativ mai lungă. 20% reprezintă o diferență uriașă și va însemna o formă de economisire reală pentru fermierii care vor alege să își facă operațiunile mai eficiente și durabile cu Firestone Performer Extra”, a declarat Mark Sanders, Directorul de Vânzări pe segmentul Agricultură, Bridgestone EMIA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...