Home Servicii Edenred vrea să angajeze 700 de oameni în domeniul tehnologiei la nivel mondial, inclusiv în România
Servicii

Edenred vrea să angajeze 700 de oameni în domeniul tehnologiei la nivel mondial, inclusiv în România

33

Edenred vrea să recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din București și Mexico City. Compania își propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030.

Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un jucător digital la nivel mondial. În prezent, toate noile soluții lansate de Edenred sunt digitale.

În prezent, există două centre digitale Edenred, în București și Mexic, dedicate automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), stimulente (cum ar fi carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcare şi navetiști) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

„Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi.

Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim în viitor. Fideli misiunii noastre, „Enrich connections. For good.”, folosim tehnologia pentru a oferi soluții care au un impact pozitiv pentru toți stakehoderii noștri, pentru a spori bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor.

Îmbunătățirea atractivității și eficienței companiilor, precum și revitalizarea pieței muncii și a economiei locale reprezintă un alt motiv pentru care folosim tehnologia în scopul inovației. De asemenea, acestea favorizează accesul la alimente mai sănătoase, la produse mai prietenoase cu mediul și la o mobilitate mai activă. Planul nostru strategic, Beyond22-25, este conceput pentru a profita pe deplin de modelul nostru de afaceri al platformei digitale B2B2C”, a declarat Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...