Drumul expres Oradea – Arad, cinci oferte

Drumul expres Oradea - Arad beneficiază de cinci oferte de proiectare din partea unor firme sau asocieri de firme, care au fost primite de autorități. Procedura s-a încheiat, iar începând de astăzi beneficiarii vor analiza ofertele astfel încât contractul să fie semnat până la finalul lunii mai.

Termenul limită de depunere a ofertelor a expirat luni. În termenul legal au depus oferte cinci companii sau asocieri de firme. Prima întâlnire de lucru a Comisiei de evaluare va avea loc astăzi, la sediul Consiliului Județean Bihor. Beneficiarii își propun ca până la sfârşitul lunii mai să finalizeze procedura de atribuire.

Consiliul Județean Bihor, Consiliul Județean Arad, Primăria Oradea și Primăria Arad au semnat un protocol de colaborare pentru realizarea proiectului pentru drumul expres. Șoseaua modernă va fi realizată în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumul Expres Oradea – Arad va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri, asigurându-se astfel conectivitatea cu infrastructura existentă, respectiv sectorul Oradea – Borș și Nădlac – Arad –Timișoara.

 

Adaugati comentariu