Home Noutati DKV Mobility accelerează eforturile din sfera e-mobilității
NoutatiTehnologie

DKV Mobility accelerează eforturile din sfera e-mobilității

28

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a publicat Raportul său de sustenabilitate 2020. Raportul, primul de acest gen, este în conformitate cu standardele Global Reporting Initiative (GRI).

În ceea ce privește structura, raportul acoperă cele mai relevante aspecte ale ESG + C. Care reprezintă mediul, socialul, guvernanța și clienții. Raportul își propune să informeze părțile interesate ale companiei cu privire la strategia lor de sustenabilitate, la obiectivele de protecție climatică. Ca și cu progresele realizate în atingerea obiectivelor ESG + C într-un mod transparent. Sunt incluse, de asemenea, cele zece principii privind progresul ale Pactului Global al ONU (COP). Referitoare la drepturile omului, munca, mediul și anticorupția.

DKV Mobility și-a asumat un angajament climatic important („Green Pledge” al DKV). Și și-a stabilit două obiective de protecție climatică foarte semnificative. Până în 2023, își propune să devină o companie pozitivă din punct de vedere climatic. În plus, compania își va sprijini activ clienții în reducerea intensității carbonului generat de flote cu 30% până în 2030. Astfel, va face din protecția climei o prioritate de top și o responsabilitate comună în interiorul și în afara granițelor organizaționale.

Tema sustenabilității este ferm stabilită în strategia corporativă, în special prin crearea poziției nou înființate de „Sustainability & New Mobility”.

DKV Mobility, dezvoltare rapidă în e-mobilitate

Prin joint-venture-ul cu Charge4Europe, de la sfârșitul anului 2020, DKV Mobility a conectat 125.000 de puncte de încărcare publice. A dublat astfel rețeaua de încărcare a vehiculelor electrice față de anul precedent. Până astăzi, rețeaua a crescut la aproape 200.000 de puncte de încărcare.

S-au făcut progrese și în decarbonizarea vehiculelor grele care transportă bunuri. De exemplu, oferă acum clienților cea mai mare rețea independentă de servicii pentru combustibili din gaze naturale – precum GNL și GNC – din Europa. Și a înregistrat o creștere a vânzărilor mult peste medie pe aceste segmente.

Cu programul său LEAD IN GREEN, DKV Mobility își menține angajamentul să fie în avangarda schimbărilor durabile pozitive către un viitor mai sustenabil al mobilității în Europa

Pentru informații suplimentare despre Raportul de sustenabilitate 2020 al DKV Mobility, vă rugăm să vizitați:

https://www.dkv-mobility-group.com/en/lead-in-green/#sustainabilityreport

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...