Home Transportatori Rutier Noi linii de autocar din România spre litoralul bulgăresc
RutierTransportatori

Noi linii de autocar din România spre litoralul bulgăresc

42

Românii beneficiază de noi curse de autocar către unele dintre cele mai populare destinații turistice din Bulgaria. Între acestea, Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena și Kavarna.

Autocarele verzi vor circula de 3 ori pe săptămână, până pe 5 septembrie. Și oferă o alternativă de călătorie confortabilă și eco-friendly. Decizia celor de la FlixBus nu este întâmplătoare. Potrivit datelor pre-pandemice, în 2019, Bulgaria a fost a treia cea mai populară destinație de călătorie pentru pasagerii români care călătoresc cu autocarul pe rute internaționale.

„Extinderea ofertei de călătorie spre stațiunile de pe litoralul bulgăresc reflectă interesul în creștere al pasagerilor români pentru această regiune. Mai ales în perioada verii. Considerăm că printr-o ofertă de călătorie accesibilă, flexibilă și convenabilă putem contribui la relansarea turismului internațional. Dar și să oferim o alternativă sustenabilă la autoturismul personal”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

Bilete de autocar cu prețuri de la 69,99 lei

Prețurile biletelor de autocar spre Varna, Albena, Nisipurile de Aur sau Obzor pornesc de la 69,99 lei per segment de călătorie. Biletele spre Kavarna pornesc de la 76,99 lei. În timp ce prețurile spre Burgas și Sunny Beach încep de la 89,99 lei.

FlixBus practică prețuri dinamice, similar companiilor aeriene. Acestea  variază în funcție de momentul rezervării și de gradul cererii. Astfel că operatorul de servicii de mobilitate are cea mai competitivă ofertă din piață spre destinațiile din Bulgaria. Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus. Dar și din agențiile de turism partenere FlixBus.

FlixBus oferă curse cu plecare din București și spre Sofia. Capitala Bulgariei este o altă destinație populară de city-break pentru turiștii români. Printre noile conexiuni care au fost adăugate din 22 iulie se mai numără încă trei alte orașe din Bulgaria. Este vorba despre Ruse, Razgrad și Schumen.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România spre peste 100 de destinații din 14 țări din Europa.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...