DKV
Home Noutati DKV își extinde activitatea pe Drumul Mătăsii
NoutatiServicii

DKV își extinde activitatea pe Drumul Mătăsii

32

DKV își extinde activitatea pe Drumul Mătăsii. Proiectul de infrastructură transnațională cunoscut sub numele de Noul Drum al Mătăsii între China și Europa generează noi fluxuri de mărfuri.

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Euro Service s-a adaptat la acest lucru și și-a extins rețeaua prin conectarea a 350 de stații de alimentare din Kazahstan. Clienții pot primi deja combustibili de înaltă calitate, fără numerar, în rețeaua completă a Gazpromneft. În plus, toate stațiile adecvate pentru camioane ale multor alte mărci locale precum Helios și Sinooil sunt acum conectate la rețeaua de acceptare DKV.

„Dezvoltarea dinamică a rutelor de transport de-a lungul Noului Drum al Mătăsii oferă diverse oportunități clienților noștri și cu această ocazie ne-am optimizat în continuare rețeaua și acum acoperim toate rutele importante”, explică Sven Mehringer, Director General Energy and Vehicle Service la DKV. „Cu prețuri de combustibil de aproximativ 40 Eurocenți la stațiile noastre de combustibil premium din Kazahstan, salutăm și așteptăm clienții locali”, a adăugat Fedor Velikanov, DKV Supplier Country Manager Eurasia.

„Dezvoltarea dinamică a rutelor de transport de-a lungul Noului Drum al Mătăsii oferă diverse oportunități clienților noștri”

Datorită poziției sale geografice favorabile, Kazahstan, cea mai mare țară fără ieșire la mare din lume, devine din ce în ce mai repede un hub important pentru comerțul cu mărfuri al Chinei cu țările din Europa și Asia de Vest. Kazahstanul joacă un rol cheie în două coridoare economice în cadrul Inițiativei Centurii și Drumurilor (BRI).

Acestea sunt două din totalul celor șase componente ale Centurii Economice a Drumului Mătăsii, care unește rutele terestre ale BRI: 1) noul (sau al doilea) pod terestru eurasiatic cu punctele finale la Lianyungang în provincia Jiangsu din China și Rotterdam în Olanda și 2) Coridorul economic China-Asia Centrală-Asia de Vest între provincia autonomă Xinjiang din vestul Chinei și Iran și Turcia.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-mobility.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...